Työmaapäällikkö/Vastaava Työnjohtaja, Lehto Tilat Oy

Onko kohteesi valmistumassa ja etsitkö uutta, osaamistasi vastaavaa projektia?
Haemme nyt Työmaapäällikköä/Vastaavaa Työnjohtajaa Lehto Tilat Oy:lle osaksi toimitilarakentamisen erityishankkeitamme toteuttavaa Hybridi-yksikköä. Projekteihin kuuluvat mm. vaativat hotelli-, toimisto- ja hybridi-rakennushankkeet, kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. 

Lehto on edellärakentaja, joka haluaa uudistaa perinteisen rakentamisen ja tehdä siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista.  Emme ole perinteinen urakointiyhtiö – haluamme intohimoisesti tuottaa asiakkaalle kustannus- ja aikatauluhyötyjä, ravistelemme alaa uudistamalla ummehtuneita ja tehottomia rakentamisen käytäntöjä.

Työmaapäällikkönä/Vastaavana Työnjohtajana Lehdolla
Johdat työmaata varmistaen, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat suorittaa työmaan työvaiheet laadukkaasti loppuun saakka. Ymmärrät aikataulutuksen tärkeyden ja olet kiinnostunut vaikuttamaan osaltasi työmaan tulokselliseen läpivientiin. Työturvallisuudesta emme tingi.

Työmaillamme kanssasi työskentelevät ammattitaitoiset kollegat sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit. Vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi ja työympäristöösi ovat laajat. Tukenasi ja esimiehenäsi toimii kokenut työpäällikkö.

Sinulla on jo varma ote itsenäiseen työskentelyyn ja otat mielelläsi vastuuta. Työmaapäällikkönä /Vastaavana työnjohtajana olet tottunut pitämään ohjakset käsissäsi ja reippaalla päätöksentekokyvyllä kuljetat työmaata suunnitelmien ja aikataulun mukaisesti eteenpäin.

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden, ison konsernin henkilöstöedut sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet. 

Meillä tiedonkulku on avointa ja hierarkia matala. Tämä on juuri oikea paikka sinulle, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan.

Onhan sinulla..
- rakennusalan soveltuva koulutus (RM tai RI)
- työkokemus vastaavan työjohtajan tehtävistä toimitilarakentamisen kohteissa
- projektinjohtotaitoja sekä kokemus alihankintaneuvotteluista
- ammatillinen itsevarmuus ja kyky itsenäiseen työmaavastuuseen
- aikataulutus- ja kustannustenhallintaohjelmistojen tuntemus sekä kiinnostus rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tuliko mieleen kysyttävää?
Voit soittaa suoraan lisätietoja Lehto Tilat Oy:n Tuotantojohtaja Timo Arposelta p. 040 553 9950 tai Aluejohtaja Heikki Schemeikalta, p. 040 535 0031. Pääset osallistumaan hakuun jättämällä vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta - sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Hakuaika päättyy 30.9.2021. Ethän kuitenkaan jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä laitamme rattaat pyörimään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan siis pian yhteyksissä!

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 553 9950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!