Työnjohtaja, asuntorakentaminen

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme. 

 

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Nyt olisi loistava tilaisuus päästä osaksi Firan ammattitaitoista ja mutkatonta tiimiä.

Haemme Työnjohtajaa johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Odotamme sinulta rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori oppimaanhalukas tulevaisuuden lupaus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • Ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta; täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi, kuten myös laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa sekä asiakaspalvelulähtöisyys.

Keitä olemme

Asuntorakentamisen linjassa on töissä 100 rakentamisen ammattilaista. Olemme ketterä ja kehitysmyönteinen organisaatio ilman turhaa pönöttämistä. Hierarkiamme on matala, kommunikointi mutkatonta, meillä jokainen saa olla oma itsensä ja kaikkien ääntä kuullaan.  Meillä on rento tekemisen meininki, joka näkyy myös asiakkaalle asti korkeana asiakastyytyväisyytenä. Meitä ohjaa halu tehdä asiat aina vielä vähän paremmin ja meille hakeutuukin kehittämismyönteisiä tekijöitä. Tässä meitä auttaa modernit työskentelyvälineet, digitaalisuus ja nykyaikaiset arkea helpottavat ratkaisut.

Arvostamme niin vankkaa kokemuksien kautta hankittua ammattitaitoa, kuin myös uusia ajatuksia alalle vasta tulijoilta, tiimimme koostuvatkin monenlaisesta ammattitaidosta. Meidän tiimiin on jokaisen helppo tulla ja panostamme uuden kollegamme perehdyttämiseen.

Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Mitä tarjoamme sinulle

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kannustavan palkitsemismallin sekä mahdollisuuden liittyä henkilöstön palkkiorahastoon. Kattavat henkilöstöetumme sisältävät mm. laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meiltä saat myös erilaisia hyvinvointietuja, lounasedun, puhelinedun sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että meillä viihdytään ja opitaan sekä kehitytään ammattilaisina. Tuemme jatkuvaa kehittymistä mm. Fira Akatemian avulla. Haluamme, että meillä viihdytään ja opitaan sekä kehitytään ammattilaisina. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa.

Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle. 

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille pikaisesti, kuitenkin viimeistään 29.5.2022 mennessä! 

Jos joku asia jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja voit ottaa yhteyttä tuotantojohtaja Ville Sireniin puh. 050 574 4859.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Fira

Fira Oy on rakentamisen palveluyhtiö, joka keskittyy laadukkaisiin hankeratkaisuihin kasvavilla rakentamisen osa-alueilla erityisesti pääkaupunkiseudulla. Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Fira Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 225 miljoonaa euroa. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä".

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!