Työnjohtaja, Bronto Skylift Oy

Bronto Skylift on hydraulisia henkilönostimia valmistava metallialan yritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Tuotevalikoimassamme on noin 50 mallia, joiden joukosta löytyy ratkaisuja aina 112 metrin työskentelykorkeuteen asti. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja huollamme ratkaisujamme erityisesti palo- ja pelastustoimen sekä teollisuuden tarpeisiin. Viimeisten 50 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 7 000 alustayksikköä palokunnille ja teollisuusasiakkaille kaikilla mantereilla, yhteensä yli 120 maahan. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa. Meillä on myös tytäryhtiöt Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Lue meistä lisää: www.brontoskylift.com

Haluaisitko sinä antaa panoksesi yhdelle suomalaisen vientiteollisuuden menestyjistä ja liittyä osaajajoukkoomme? Meillä on nyt haussa Tampereen toimipisteeseemme

Työnjohtaja, kokoonpanotoiminnot

Tulet työskentelemään noin 30 henkilöä työllistävällä loppukokoonpano-osastolla yhtenä esimiehistä. Kokoonpanossamme rakennamme henkilönostimet ajoneuvoalustalle. Kokoonpano sisältää mm. mekaanista kokoonpanoa sekä hydrauliikan, pneumatiikan ja sähköjen asentamista.

Alaisuudessasi työskentelee 15 alansa vahvaa osaajaa. Esimiehenä huolehdit vastuualueesi optimaalisesta resursoinnista, työn tehokkuuteen, tuottavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavista asioista, osaamisen kehittymisestä ja ennen kaikkea siitä, että tiimilläsi on edellytykset onnistua tehtävissään. Luonnollisesti tärkeä osa työtäsi on eri työvaiheiden rytmittäminen, tuotannollisissa aikatauluissa pysymisestä huolehtiminen ja aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmiin. Käytämme työmme tukena toiminnanohjausjärjestelmää. Kokoonpano työskentelee kahdessa vuorossa arkipäivinä. Työnjohtajillamme on viikossa yksi päivä aamuvuoroa, yksi iltavuoroa ja muut päivät päivävuoroa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vastaava pätevyyttä. Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta tuotannon esimiestehtävistä, mieluiten monipuolisia työvaiheita sisältävän kokoonpanoteollisuuden parissa. Olet osaava tuotannon operatiivisen arjen tavoitteiden mukaisessa johtamisessa ja myös kehitystoimien edistäjänä. Eduksesi katsomme kokemuksen Lean -metodien hyödyntämisestä tuotantoympäristöissä. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Henkilönä olet helposti lähestyttävä, positiivisesti ajatteleva ja vahva tiimipeluri. Rakennat tulevaisuutta mahdollisuuksia luoden ja yksilöiden vahvuuksia hyödyntäen. Olet toimeen tarttuva ja voitat helposti ihmisten luottamuksen. Kannustat ihmisiä kehittymään ja kehittämään työtään. Tiukoissa paikoissa sinusta löytyy tarvittaessa myös asiallisen jämäkkää johtajuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa, osaavan työyhteisön sekä työn mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Bronto Skylift Oy

Sijainti: Teerivuorenkatu 28, 33300 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!