Työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja, Kokkola

NyCon Oy Ab on heinäkuusta lähtien Lujatalon tytäryhtiö. Palvelemme asiakkaitamme Keski-Pohjanmaan alueella Kokkolasta käsin, paikallisesti sekä luotettavasti, panostaen pääasiassa liike-, teollisuus- ja asuntorakentamiseen ja toteuttaen asiakkaillemme sekä uudisrakentamista että saneeraus- ja peruskorjaustöitä.

Haaveiletko paikallisesta työnantajasta, jossa saman katon alla yhdistyvät suuren yhtiön edut, mutta perheyhtiön matala hierarkia? Ja jossa kehitystyö ja päätöksenteko on sekä nopeatempoista että työmaavetoista? Tässä on mahdollisuutesi, sillä nyt toivomme löytävämme lisää työturvallisuutta ja yhtiömme arvoja etusijalle asettavia Lujalaisia. Etsimme siksi kasvavaan Pohjanmaan alueyksikköömme kuuluvaan NyCon Oy Ab:lle

Sekä TYÖNJOHTAJAA että VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

 

Vastaavana työnjohtajana odotamme sinun huolehtivan työmaasi taloudellisesta, laadullisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Vastaat saumattomasta yhteydenpidosta tärkeiden sidosryhmiesi kanssa ja toimintaasi ohjaa syvä kunnioitus sekä työturvallisuutta että siistiä työmaata kohtaan. Yhteistyössä projekti-insinöörisi ja muun hankehenkilöstön kanssa huolehditte aikatauluista, hankinnoista ja  kustannusten seuraamisesta, sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta. Jos olet kaiken tämän kokemuksen takana myös ihmisenä sekä päättäväinen että oikeudenmukainen, niin olet todennäköisesti myös etsimämme henkilö.

Työnjohtajalta odotamme positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta, puhumattakaan motivoivasta johtamistavasta. Olet kenties ehtinyt olla jo jonkin aikaa rakennusalalla, hoitaen työnjohtajan tehtäviä tai olet juuri valmistunut RKM tai RI ja tiedät sisimmässäsi olevasi ihminen paikallaan.

Menestyäksesi kiinnostuksesi kohteena olevassa tehtävässä toivomme sinulta ainakin:

• soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)

• kokemusta menestyksekkäästä työmaan johtamisesta ja toteutuksesta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

• digitaalisen rakentamisen ymmärtämistä ja valmiutta tietomallintamisen hyödyntämiseen tai sen oppimiseen

• työturvallisuuden ehdotonta huomioimista kaikessa toiminnassasi

Vastaavan rekrytoinnissa katsomme aikaisempaa kokemusta vastaavan työtehtävistä sekä referenssikohteita eduksi. Arvostamme, mutta emme vielä vaadi sinulta FISE-pätevyyksiä. Sen sijaan palkitsemme henkilökuntaamme ammatillisen osaamisen kehittämisestä.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle nykyaikaisen, digitaalisen toimintaympäristön sitoudumme myös siihen, että meillä sinua odottaa monipuolinen ja erityisesti työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Kolmannen sukupolven perheyrityksen kokemuksella uskallamme luvata, että osaamme luoda työntekijöillemme merkittäviä ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia, mm. koulutuksilla ja selkeillä urapoluilla.

Tule siis meille kollegaksi! Olemme tehneet hakemisen helpoksi sinulle; hae kiinnostuksesi kohteena olevaa tehtävää TalentAdore-rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä hakemuskirjeen, jossa kerrot kumpi työtehtävä olisi sinulle paras seuraava askel urallasi. Haethan tehtäviin viimeistään sunnuntaina 26.9.2021. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? NyCon Oy Ab:n toimitusjohtaja Håkan Nyman (050 384 5837 / hakan.nyman@nycon.fi) vastaa mielellään kysymyksiisi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Lujatalo

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti lähes 900 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.

Puhelin: 020 789 5111
Sähköposti: rekry@luja.fi
Sijainti: Levytie 1, Kokkola

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!