Työnjohtaja, Lapland Safaris Luosto

LAPLAND STAFF HAKEE TYÖNJOHTAJAA LAPLAND SAFARIS LUOSTOLLE TALVIKAUDEKSI 2024 - 2025

 

Vahvistamme Lapland Safaris Luoston organisaatiota ja haemme toista työnjohtajaa talvikauden tiimiin. Työsuhde on määräaikainen lokakuusta huhtikuun loppuun asti.  

Työnjohdolliset tehtävät koostuvat pääasiallisesti safarioppaiden työvuorosuunnittelun käytännön toteutuksesta. Hallitset eri järjestelmiä ja suunnittelet niiden avulla safarioppaiden työpäivien sisällön ja päivän kulun. Työ edellyttää vastuullista otetta ja ymmärrystä sesonkiluontoisen työn aiheuttamasta kiireestä.  

Työsi koostuu vaihtelevasti sisä- ja ulkotyöstä. Ulkotyössä voit esimerkiksi johtaa itsekin moottorikelkkasafareita tai lumikenkäretkiä. Edellytämme sinulta siis avointa mieltä työtehtävien suhteen. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin, pääosin päivävuoroissa. Toivomme sinulta kuitenkin valmiutta joustoon työajan suhteen.  

Arvostamme aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta matkailualalta ja safariohjelmien opastamisesta. Työssä käytetään useita eri järjestelmiä, ja toivommekin että sinulla on hyvät IT-taidot. Työympäristö on kansainvälinen, joten sinulla tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.  

Tarjoamme sinulle:  

  • innostavan ja vaihtelevan työnkuvan  

  • kattavan perehdytyksen työhösi  

  • ammattitaitoisen tiimin ympärillesi sekä jatkuvan tuen esimiehiltäsi 

  • henkilökuntamajoituksen kohtuullisella kuukausivuokralla  

  • Lapland Hotelsin, Lapland Safariksen ja Lapland Ski Resorts hiihtokeskusten kattavat henkilökuntaedut. 

Työ alkaa lokakuun alussa. Perehdytämme sinut tehtäviin työsuhteen alkaessa. Työsuhteessa noudatetaan Ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Majoituksen hankinnassa avustetaan - tarjoamme sinulle henkilökuntamajoituksen kohtuullisella kuukausivuokralla.  

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 30.6.2024. Huomaathan, että emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.  

Lisätietoja antaa ma-pe 8–16 välillä Lapland Safaris Luoston aluepäällikkö Juha Kultima, 0400-583711, juha.kultima@laplandsafaris.fi 

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Staff

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Safaris on suurin pohjoismainen ohjelmapalveluyritys, joka järjestää ohjelmapalveluita niin yksittäisille matkailijoille kuin suurille ulkomaisille ryhmille. Monipuolinen safarivalikoima tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja jokaiselle vuodenajalle. Lapland Safaris työllistää noin 700 henkilöä vuosittain Lapin suosituimpiin matkailukeskuksiin. 

Puhelin: +358 400 164 730
Sähköposti: info@laplandstaff.fi
Sijainti: Muonio, Yrjö Kokon tie 4

 

Logo

Työnjohtaja, Lapland Safaris Luosto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!