Työnjohtaja, Lehto Asunnot Oy, Tampere

Haluatko oppia uusia ja tehokkaampia asuntorakentamisen toimintatapoja? Liity edellärakentajan tiimin nyt!

Vahvan projektinäkymän siivittämänä haemme nyt Työnjohtajaa Pirkkalassa starttaavaan asuntorakentamisen uudiskohteeseemme. Ensimmäinen tuleva projektisi Lehdon tiimissä on moderni 84 asunnon luhtitalokohde. Tässä kohteessa runko- sekä sisätyövaiheiden työkokemuksesta on etua. Tehtävä on vakituinen ja voimme sopia aloituksen joustavasti aikatauluusi sopivaksi.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista.

Olisiko sinussa ainesta edellärakentajaksi?
Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuone- ja keittiömoduuleja, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla ei tarvitse murehtia esimerkiksi laatoitusalustojen kuivumisaikoja.

Tässä tehtävässä pääset siis konkreettisesti kokemaan, kuinka uusilla rakentamisen menetelmillä voidaan yhdessä perinteisten toimintatapojen kanssa tehostaa rakennustuotantoa. Mikäli siis löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Toivomme:
- rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
- vähintään 2-3 vuoden kokemusta työnjohdon tehtävistä asuntorakentamisen parista
- olet reilu, sitoutumiskykyinen ja yrittäjähenkinen tiimipelaaja
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- perustason tietoteknistä osaamista sekä kiinnostusta rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden, ison yhtiön kattavat henkilöstöedut sekä monipuolisen koulutustarjonnan.  Lisäksi pääset nauttimaan hyvästä perehdytyksestä ja mutkattomasta tiimihengestä, meillä sinua odottaa tiivis ja kannustava työporukka!

Kaipaatko lisätietoja?
Jos kiinnostuksesi heräsi ja kaipaat lisätietoja, soita rohkeasti tai laita viestiä Lehto Asunnot Oy:n Työpäällikölle Matti Rajaniemelle, p. 040 771 0727. matti.rajaniemi@lehto.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 31.7.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 771 0727
Sähköposti: matti.rajaniemi@lehto.fi
Sijainti: Viinikankatu 47
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!