Vakituinen / Tampere

Työnjohtaja, Lehto Asunnot Oy

Lehto Group

Hae tähän työpaikkaan

Haluatko kehittää osaamistasi ja oppia uusia sekä tehokkaampia rakentamisen toimintatapoja? Lue lisää, etsimme mahdollisesti juuri sinua!

Haemme nyt Työnjohtajaa asuntorakentamisen pariin Tampereelle. Tuleva työmaasi sijaitsee Tampereen seudulla. Kyseessä on asuinkerrostalokohde. Voit olla vasta valmistunut junior tason työnjohtaja tai alan kokeneempi osaaja. Tehtävä on vakituinen ja aloituksen voimme sopia joustavasti.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Tutustu lisää tästä.

Työnjohdossa Lehdolla
Vastaat työvaiheiden turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työvaihetta rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olethan yritteliäs ja tunnollinen tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua oppia uutta sekä olla mukana tehostamassa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Etsimme henkilöä, jolla on...
- rakennusmestari- tai -insinööritutkinto
- aiempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä
- työhön sitoutuva ja yritteliäs asenne sekä motivaatio uuden oppimiseen
- perustason tietoteknistä osaamista ja sujuva suomen kielen taito
- kiinnostusta rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi, muusta kielitaidosta on etua.

Olethan yhteydessä!
Jos olet kiinnostunut ja kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä työpäällikkö Harri Lassilaan, p. 050 477 0177 tai harri.lassila@lehto.fi. Lähetähän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta – haku päättyy 28.2.2022, mutta olethan nopea, sillä teemme valinnan sopivan osaajan löydyttyä.

Työpaikasta lyhyesti

  • Työnjohtaja, Lehto Asunnot Oy, Vakituinen
  • Lehto Group, Tampere
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 477 0177
Sähköposti: harri.lassila@lehto.fi
Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!