Työnjohtaja, Lehto Tilat Oy, Vantaa

Haluatko päästä mukaan rakentamaan kustannustehokkaita toimitiloja?
Etsimme nyt työnjohtajaa Vantaan Varistossa sijaitsevaan kohteeseemme. Kyseessä on Pelican Self Storage -varastotila. Pelican Self Storage on johtava itsepalveluvarastoinnin toimija Pohjoismaissa.

Tehtävässäsi johdat työmaan työvaiheita talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen. Pidät huolta, että työt etenevät aikataulun ja suunnitelmien mukaan sekä seuraat työturvallisuuden noudattamista. Johtamisellasi varmistat, että työntekijäsi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työvaiheet laadukkaasti. 

Mitä saavutat tämän työn myötä?
Tässä on tilaisuus päästä kerryttämään vahvaa osaamista toimitilarakentamisen ytimessä. Tämän työmaan jälkeen ymmärrät, miksi talousohjattu rakentamismallimme takaa kustannustehokkaat ratkaisut. Ei rakenneta turhia kuutioita, vaan toteutetaan ratkaisut asiakkaan toiminnallisiin tarpeisiin sopiviksi.

Haluatko tietää, miten meillä on tapana toimia? Voimme paljastaa sinulle filosofiamme pääkohdat, jotka voit käydä lukemassa täältä.

Millainen työnantaja olemme?
On tärkeää, että viihdyt omassa työyhteisössäsi ja saat työskennellä motivoivien työtehtävien äärellä. Sillä onkin merkitystä, minkälaisessa yrityksessä työskentelet. Meillä on vähäinen byrokratia, jonka ansiosta olemme mahdollistaneet nopean päätöksenteon. Näin työnteko tehostuu ja asioiden vieminen eteenpäin nopeutuu. Toiminnassamme hyödynnetään omia innovaatioita ja tehokkaita toimintamalleja.  Pyrimme jatkuvaan oppimiseen ja haluamme aktiivisesti kehittyä, joten toivomme sinulta löytyvän innostusta oman osaamisesi kehittämiseen, etenkin kustannustietoisen rakentamisen parissa.

Meillä on eri kokoisia kohteita pienistä suuriin, ja työmaat sijaitsevat ympäri Suomea. Haluamme tukea sinua urapolullasi ja kuulla, millaisia tavoitteita olet asettanut työuraasi varten. Tule kertomaan meille mihin tähtäät ja tehdään sitten yhdessä suunnitelma tavoitteidesi saavuttamiseksi!

Mikä takaa onnistumisesi tässä tehtävässä?
Haemme henkilöä, jolla on…
- rakennusmestari- tai -insinööritutkinto
- kokemusta paikallavalusta
- aiempaa kokemusta toimitilarakentamisen työnjohdon tehtävistä
- työhön sitoutuva ja toimelias asenne
- perustason tietoteknistä osaamista sekä sujuva suomen kielen taito

Toivomme, että kuulemme sinusta pian!
Lähetä meille CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta – sen täyttää kätevästi vain noin 5 minuutissa.
Jos haluat kuulla tarkempia tietoja tehtävästä, ota yhteyttä rakennuspäällikköömme Jari Vartiaiseen, p.050 599 9202 .
Haku päättyy 30.9.2021 Ethän silti jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 599 9202
Sähköposti: jari.vartiainen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!