Työnjohtaja, Lehto Tilat Oy

Haluatko oppia toimitilarakentamisen uusia ja tehokkaampia rakentamisen toimintatapoja? Liity edellärakentajan tiimin!

Vahvan projektikannan vuoksi haemme Työnjohtajaa/Aluevastaavaa Lehto Tilat Oy:n Hybridi-yksikköön. Etsimme ensisijaisesti toimitilarakentamisen projekteista kokemusta omaavaa osaajaa, joka on kiinnostunut/ omaa valmiuksia aluevastaavan rooliin. Projektimme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Lehto haluaa uudistaa perinteisen rakentamisen ja tehdä siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista.  Emme ole perinteinen urakointiyhtiö – haluamme intohimoisesti tuottaa asiakkaalle kustannus- ja aikatauluhyötyjä, ravistelemme alaa uudistamalla ummehtuneita ja tehottomia rakentamisen käytäntöjä. Digitaalisuus ja innovaatiot eivät ole jääneet puheen tasolle.

Lehto Tilat Oy vastaa konsernimme toimitilarakentamisesta. Tutustu toimintaamme tarkemmin www.lehto.fi.

Työnjohtajana Lehdolla
Vastaat työvaiheiden turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työvaihetta talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olethan yritteliäs ja tunnollinen tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua oppia uutta sekä olla mukana tehostamassa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Näitä toivomme:
- rakennusmestari- tai -insinööritutkinto
- aiempaa kokemusta toimitilarakentamisen työnjohdon tehtävistä
- työhön sitoutuva ja yritteliäs asenne sekä motivaatio uuden oppimiseen
- perustason tietoteknistä osaamista ja sujuva suomen kielen taito
- kiinnostusta rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta. Konsernimme työskentelykieli on suomi, muusta kielitaidosta on etua.

Olethan yhteydessä
Jos olet kiinnostunut ja kaipaat lisätietoja, voit soitella suoraan Tuotantojohtaja Timo Arposelle, p. 040 553 9950 tai Työmaapäällikkö Harri Tanholalle puh. 050 405 3082. Lähetähän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta – hakuaika päättyy 31.9.2021 eli toimithan nopeasti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 405 3082
Sähköposti: harri.tanhola@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!