Työnjohtaja, Lehto Tilat Oy

Haluatko oppia toimitilarakentamisen uusia ja tehokkaampia rakentamisen toimintatapoja? Liity edellärakentajan tiimin!

Vahvan projektikannan vuoksi haemme Työnjohtajaa Lehto Tilat Oy:n Hybridi-yksikköön. Projektimme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Toteutamme suurhankkeita, kuten Kivistön Palvelukeskus, Vantaan Monitilakeskus, Malmin Tornit sekä Tuusulan kunnantalo.

Kehittyville alueille tarvitaan usein liiketilojen lisäksi asuntoja tai palveluasumista sekä näiden tilojen yhdistelmiä. Lehdon Toimitilojen Hybridi-yksikkö tuottaa ratkaisuja juuri tällaisiin tilanteisiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Rakennamme ekologisia ja energiatehokkaita hybridihankkeita kasvukeskuksiin. Lehdon hankkeissa asiakkaiden erilaiset tarpeet yhdistyvät käytännöllisiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Tehtävässäsi:
Tehtävässäsi johdat työmaan työvaiheita Lehdon toimintamalliin perustuen. Varmistat, että työt edistyvät sovittujen aikataulujen ja suunnitelmien mukaan sekä seuraat työturvallisuuden noudattamista. Pidät huolta siitä, että työntekijäsi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työvaiheet laadukkaasti. 

Olisi loistavaa, jos sinulla olisi työkokemuksena useampi onnistunut projekti työnjohtajan töistä. Meillä sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä osata kaikkea. Tarjoamme sinulle täyden tuen, oppimisen ja onnistumisen edellytykset työssä menestymiseen, mm. tässä projektissa tukena toimii erittäin vahvan ammattiosaamisen omaava vastaava työnjohtaja.

Hyppää Lehdon urapolulle!
Tässä on tilaisuus päästä kasvattamaan vahvaa osaamista toimitilarakentamisen ytimessä. Haluamme tukea sinua urapolullasi ja suunnitella kanssasi yhdessä, millaiset kohteet ja työtehtävät vievät sinua kohti tavoitteitasi. Meillä on kohteita ympäri Suomea ja työmaita löytyy eri kokoisia pienistä suuriin. Olemme iso organisaatio, joten meillä on monipuolisesti erilaisia inspiroivia mahdollisuuksia. Tule kertomaan meille, minkälaisia tavoitteita olet asettanut työuraasi varten, niin tehdään yhdessä suunnitelma niiden saavuttamiseksi.

Millainen työnantaja Lehto on?
Olemme kanssasi samaa mieltä, että oma työ on tärkeää kokea merkityksellisenä ja mielekkäänä. Meillä on vähäinen byrokratia, joka mahdollistaa nopean päätöksenteon. Näin työnteko pysyy jouhevana ja asioiden vieminen eteenpäin on ketterää. Haluamme olla alamme edelläkävijöitä ja siksi arvostamme jatkuvaa oppimista sekä kehittämishaluista työotetta.

Toimivassa työyhteisössä on yhteinen päämäärä ja selkeät toimintatavat. Toiminnassamme hyödynnetään omia innovaatioita ja tehokkaita toimintamalleja.

Näillä eväillä menestyt:
Haemme tehtävään henkilöä, jolla on…
- rakennusmestari- tai -insinööritutkinto
- aiempaa kokemusta toimitilarakentamisen työnjohdon tehtävistä
- perustason tietoteknistä osaamista sekä sujuva suomen kielen taito
- työhön sitoutuva asenne ja innokkuutta oman osaamisen kehittämiseen

Lisätietoja ja hakuohjeet
Lähetä meille oheisen linkin kautta CV:si ja palkkatoiveesi. Hakulomakkeen täyttää kätevästi vain noin 5 minuutissa.
Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä, ota yhteyttä Tuotantojohtaja Timo Arposeen, p. 040 553 9950, tai Aluejohtaja Heikki Schemeikkaan, p. 040 535 0031. Haku päättyy 31.1.2022. Toimithan kuitenkin heti, sillä aiomme edetä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 553 9950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!