Työnjohtaja, Loimaa

Oletko rakennusalalla tai teollisuudessa urapolkuasi rakentanut ammattilainen ja olisi aika ottaa vastaan seuraava haaste urallasi? Miltä kuulostaisi vastuullinen ja monipuolinen työ menestyvässä ja alati kehittyvässä perheyrityksessä?

Etsimme Loimaan tehtaallemme

TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan betonielementtien tuotantoprosessista yhdessä kokeneen tuotantotiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. tiimisi päivittäinen johtaminen ja henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen sekä valmistusprosessin työturvallisuudesta, laadusta ja tehokkuudesta vastaaminen. Tehtävässä osallistut myös tuotannonsuunnitteluun ja toiminnan kehittämiseen yhdessä tehtaan muiden toimihenkilöiden kanssa.

Tehtävään parhaat edellytykset antaa soveltuva tekninen koulutus, hyvät ihmissuhdetaidot ja valmiudet johtaa toimintaa auttaen ihmisiä onnistumaan ja kehittymään työssään. Kokemus työnjohdollisista tehtävistä sekä elementtituotannosta tai muusta valmistavasta teollisuudesta katsotaan eduksi. Edellytämme tässä tehtävässä suomen kielen taitoa, sekä vähintään välttävää englannin kielen taitoa.

Työnantajana Lujabetoni on vakaa ja turvallinen perheyhtiö. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja panostamme merkittävästi hyvään johtamiseen sekä henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Meillä pääset kehittymään alan huippuasiantuntijaksi sekä seuraamaan aitiopaikalta alan kehittymistä niin uusimpien tuoteinnovaatioiden kuin betonin ympäristövastuullisuudenkin kehittämisen näkökulmasta osana Vahvinta Betoniosaajaa.

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työpaikkana voit tiedustella tehdaspäällikkö Juha Hormalaiselta 044 5852013 juha.hormalainen@luja.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. Kasvua haemme erityisesti kerrostalorakentamisesta sekä vähähiilisen betonirakentamisen ratkaisuista. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Hirvikoskentie 87, Loimaa

Logo

Työnjohtaja, Loimaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!