Työnjohtaja, Nokian Renkaat Oyj, Nokia

 

Tule työskentelemään Nokian Renkaille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Autamme maailmaa ajamaan fiksummin. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2022 yhtiömme liikevaihto oli 1,776 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 500. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.

 

Etsimme nyt Nokian Renkaat Oyj:lle TYÖNJOHTAJAA osaksi innostavaan työporukkaan

Henkilöautonrenkaat-yksikön tuotantoon haetaan työnjohtajaa paisto-osastolle vakituiseen työsuhteeseen päivävuoroon. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Nokian Renkaiden kirjoille.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on henkilöstöresurssien johtaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat työturvallisuuden johtaminen, tuotantovastuu laadusta ja määrästä sekä henkilöstön kehittäminen. Ratkot mahdollisia ongelmatilanteita neuvokkaasti yhdessä henkilöstön kanssa ja vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Toimit yhteistyössä eri osastojen työnjohtajien kanssa, vedät tuotannon palavereja ja osallistut muihin tuotantopalavereihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja, määrätietoista työskentelyotetta sekä nopeaa reagointikykyä vaihtelevissa tilanteissa. Olet kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi AMK-insinööri tai muu soveltuva koulutus. Sen lisäksi aikaisempi kokemus tuotannon esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi samoin kuin renkaiden tuotantoprosessin tuntemus sekä laatuymmärrys.

 

Nokian Renkaat tarjoaa sinulle:

Nokian Renkaat tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän korkealuokkaisten tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen bonusjärjestelmineen sekä muun muassa liikuntaedun. Käytössä on modernit työvälineet ja toimintatavat sekä ison konsernin tuki. Samaan aikaan Nokian Renkaat on ketterä ja reagointikykyinen toimija.

 

Oletko kiinnostunut liittymään Nokian Renkaiden inspiroivaan tiimiin?

Nokian Renkaat toteuttaa haun yhteistyössä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen järjestelmämme kautta 24.9.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi, sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitäthän mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Marko Stenman ma 11.9. klo 14-15, pe 15.9. klo 13-14 ja ma 18.9. klo 14-15 puh. 010 401 7240 sekä SOL Henkilöstöpalveluilta Milja Iivonen milja.iivonen@sol.fi, puh. 050 320 3992 ja Niina Vuoksi niina.vuoksi@sol.fi, puh. 050 411 1878.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • esihenkilökokemusta
  • prosessiteollisuuden tuntemista
  • englannin kielen taitoa
  • suomen kielen taitoa

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0504111878
Sähköposti: niina.vuoksi@sol.fi
Sijainti: Nokia

Logo

Työnjohtaja, Nokian Renkaat Oyj, Nokia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!