Työnjohtaja, putkiremontit

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

 

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Nyt olisi loistava tilaisuus päästä osaksi Firan ammattitaitoista ja mutkatonta tiimiä.

Haemme Työnjohtajaa johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista. Eduksi on vahva rakentamisen ammattiosaaminen yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää toimintaamme eteenpäin. Toisaalta voit olla nuori oppimaanhalukas tulevaisuuden lupaus.

Tehtävä pitää sisällään

Työssäsi asuntokorjausten työnjohtajana pääset vaikuttamaan arvostetusta asemasta korjaushankkeiden kokonaislopputulemaan ja asiakaskokemukseen. Kohteet vaihtelevat monipuoliesti viihtyvyyskorjauksista aina peruskorjauksiin. Teet tiivistä yhteistyötä muun työnjohdon, vastaavan työnjohtajan ja muun organisaatiomme kanssa. Yhdessä saamme aikaan onnistumisia.

”Asuntoperuskorjauksissa on töissä 35 rakentamisen ja asiakaspalvelun ammattilaista. Meillä on rento tekemisen meininki, joka näkyy myös asiakkaalle asti korkeana asiakastyytyväisyytenä. Meitä ohjaa halu tehdä asiat aina vielä vähän paremmin ja meille hakeutuukin kehittämismyönteisiä tekijöitä. Hierakiamme on matala ja kommunikointi mutkatonta. Meidän tiimiin on helppo tulla ja panostamme uuden kollegamme perehdyttämiseen” näin kuvailee tekemistä liiketoimintajohtaja Sami Kokkonen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri, rakennusmestari).
  • Ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta; täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä    vuorovaikutustaitoja.
  • Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi, kuten myös laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa sekä asiakaspalvelulähtöisyys.

Tarjoamme sinulle

Tarjolla on vakituinen ja varma työpaikka kilpailukykyisellä palkalla. Mahtaviin etuihin kuuluu myös hyvät työkaverit. Tarjoamme sinulle modernit työtavat ja työvälineet, avoimen ja luottamuksellisen yrityskulttuurin. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kannustavan palkitsemismallin sekä mahdollisuuden liittyä henkilöstön palkkiorahastoon. Kattavat henkilöstöetumme sisältävät mm. laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meiltä saat myös erilaisia hyvinvointietuja, lounasedun, puhelinedun sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että meillä viihdytään ja opitaan sekä kehitytään ammattilaisina. Tuemme jatkuvaa kehittymistä mm. Fira Akatemian avulla.

Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle.

Kutsumme sinut mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille pikaisesti. 

Jos haluat vielä lisätietoja tehtävästä ota rohkeasti yhteyttä putkiremonttilinjan linjajohtaja Sami Kokkoseen p. 0400 204250.

 

 

 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Fira

Fira Oy on rakentamisen palveluyhtiö, joka keskittyy laadukkaisiin hankeratkaisuihin kasvavilla rakentamisen osa-alueilla erityisesti pääkaupunkiseudulla. Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Fira Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 225 miljoonaa euroa. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä". 

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!