Työnjohtaja - Rovaniemi

Veljekset Toivanen Oy, Alakorkalontie 28
Hae tähän työpaikkaan

Veljekset Toivanen on vakaa ja pitkäikäinen yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa teollisuuden luotettavana toimijana. Yrityksen toiminta on laajentunut infrarakentamisesta ja aluekunnossapidosta kaivospalveluihin viime vuosien aikana. Jo lähes 400 henkinen työporukkamme etsii nyt työnjohtajaa Rovaniemen toimipisteeseen. 

Työnjohtajaksi Toivaselle

Työnjohtajana toimit pääsääntöisesti infra-rakentamisen parissa, mutta ehdottomana etuna katsomme osaamisesi katusaneerausten sekä yhdyskuntatekniikan rakentamisen parista. Työssäsi ohjaat kaivinkonekuskeista ja maarakennustyöntekijöistä muodostuvia työryhmiä. Työmaan suunnittelu, johtaminen ja työmaalta raportointi kuuluvat vastuualueillesi. 

Työnjohtajana vastaat työmaan kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Suunnittelet työryhmäsi toimintaa ennakkoon ja ohjaat toimintaa tehokkaaseen ja turvalliseen toimintaan työmaalla. Osallistut aktiivisesti toiminnan suunnitteluun yhteistyössä aluepäällikön ja muiden työnjohtajien kanssa.  Työturvallisuuden ja laadukkaan lopputuloksen vaaliminen ovat sinulle ominaisia tapoja työn suorittamiselle. 

Työnjohtajana olet työhöntarttuva ryhmäpelaaja, jonka ominaisuuksiin kuuluu oma-aloitteisuus, huumorintaju ja hyväntuulisuus. Toimit esimiesasemassa omalle työryhmällesi. Olitpa sitten vasta-alkaja tai työkokemusta alalta kartuttanut konkari, sinut perehdytetään työtehtäviisi. 

Työt suoritetaan 1 vuoro viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin. 

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si yhteystietoineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme mielellämme sopimuksen heti sopivan henkilön löydyttyä.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • 1-3 vuotta työkokemusta
 • Soveltuva koulutus (esim. teknikko, mestari, insinööri)
 • ATK-osaaminen
 • Suomi
 • Organisointikyky
 • Työturvallisuus

Hae rohkeasti tehtävään, vaikka et kokisi täyttäväsi kaikkia listattuja odotuksiamme. Mikäli olet nopea ja utelias oppimaan uutta, voit  saada valmiudet työkokemuksen ja kouluttautumisen kautta palveluksessamme. 

Tarjoamme

 • Liikuntaedut
 • Laaja työterveyshuolto
 • Ostoedut
 • Palvelusvuosimuistamiset
 • Rekrytointipalkkio
 • Työaikajoustot
 • Epassi

Veljekset Toivanen Oy

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi.

Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. 

Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnan laatu on paras käyntikorttimme. Tavoitteenamme on olla toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

Alisa Toivanen
Henkilöstöpäällikkö 
puh. 044 5453370

alisa.toivanen@veljeksettoivanen.fi

Janne Takkinen 
Aluepäällikkö 
puh. 040 552 0013

janne.takkinen@veljeksettoivanen.fi

Logo

Työnjohtaja - Rovaniemi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!