Työnjohtaja teolliseen rakentamiseen

Haemme Hartolan tehtaallemme työnjohtajaa suurkattoelementtilinjalle

Lehto Componentsin Hartolan tehtaan tuotantotiloissa valmistetaan muuttovalmiita puurakenteisia tilamoduuleja sekä suurkattoelementtejä. Tuotteet rakennetaan tehtailla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa. Lisää suurkattoelementeistä voit lukea Lehdon nettisivuilta: https://lehto.fi/suurkattoelementti/

Työnjohtajana vastaat suurkattoelementtilinjan tuotannon päivittäisistä töistä omalla vastuualueellasi tehtaanjohtajan alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu sekä tuotannon että laadun ohjaaminen ja kehittäminen. Osallistut myös tuotekehitysprojekteihin. Toimit suorana esimiehenä oman vastuualueesi työntekijöille.   

Etsimämme henkilö

Olet vastuullinen johtajatyyppi ja suhtaudut intohimoisesti tehokkaaseen ja laadukkaaseen rakentamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja riittävää kokemusta rakentamisesta. Hyvät sosiaaliset ja tietotekniset taidot ovat eduksi työtehtävien hoitamisessa. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä paineensietokykyä. Työskentely tehtaalla edellyttää joustavaa asennetta, valmiutta kaksivuorotyöhön sekä halua oppia ja kehittää uutta. Tehtävä on vakituinen. 

Pääset osalliseksi teollisen tuotannon kehittämistä. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa työympäristössä osana osaavaa tiimiä. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut.

Ota yhteyttä!

Jos kiinnostuit tehtävästä lisätietoja voit kysellä Tehtaanjohtajalta, Juha Helavirta p. 040 646 2516 tai juha.helavirta@lehto.fi. Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Kerro meille tarkemmin itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:n ja palkkatoiveen. Toimithan ripeästi, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yli 1 250 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 667,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kurpanpellontie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!