Työnjohtaja

Haemme kokenutta työnjohtajaa Turun toimipisteeseemme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle asentamiselle. Vastaat työvaiheiden aikatauluista ja suunnittelusta, työkohteiden laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä eri asiakasryhmien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

  • aikaisempaa kokemusta lukitus- ja turvallisuusalalta
  • asiakas-, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • luotettavuutta ja ahkeruutta
  • paineensietokykyä
  • hyviä esihenkilötaitoja

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti Loihteen kasvavassa konsernissa. Meillä saa myös käyttöön monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lisätietoja

Hakuaika alkaa 3.11. ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja Loihde Trustista voit kysyä yksikön johtaja Eija Isoheikolta, eija.isoheiko@loihde.com, 044 536 9998.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Puhelin: 044 536 9998
Sähköposti: eija.isoheiko@loihde.com
Sijainti: Polttolaitoksenkatu 1, 20380 Turku
Logo

Työnjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!