Työnjohtaja

Haemme dynaamiseen ja innovatiiviseen tiimiin CH-Polymersille Kouvolan Kaipiaisiin

TYÖNJOHTAJAA

Esihenkilönä vastaat tuotannon päivä- ja vuorohenkilöstön sujuvasta tekemisestä, henkilöstön resurssoinnista ja työtuntien raportoinnista sekä tarpeen vaatiessa ulkopuolisten palveluntarjoajien resurssien varmistamisesta. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset osallistumaan projektien suunnitteluun ja niiden toteutukseenTehtävässä vastaat myös työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä kokonaisvaltaisesta turvallisuuden kehittämisestä. Osallistut kunnossapitotöiden suunnitteluun yhdessä muun tehtaan organisaation ja ulkoistetun kunnossapidon henkilöstön kanssa.

Me odotamme sinulta:

  • Vahvaa kunnossapidon osaamista
  • Paineensieto- ja ongelmaratkaisukykyä vaihtelevissa tilanteissa
  • Kokemusta painelaitteiden käytöstä ja kykyä ymmärtää teknisiä piirustuksia
  • Minimissään 5 vuoden kokemusta tuotannon tai kunnossapidon esihenkilönä toimimisesta, ja vielä parempi, jos aiempi kokemuksesi on prosessi- ja/tai kemianteollisuudesta
  • Sopivaa koulutustaustaa esimerkiksi prosessi- ja/tai kemianteollisuudesta - teknikko tai AMK-insinööri
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen perusteita, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Valmiutta osallistua tehtaan viikkopäivystykseen

Olet tavoitteellinen, innostut jatkuvasta parantamisesta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Omaat positiivisen ja joustavan asenteen, sekä loistavat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

CH-Polymersilla toimit näköalapaikalla tehtaan toimintavarmuuteen, turvallisuuteen ja käytettävyyteen liittyvissä tehtävissä, joissa oma kädenjälkesi tulee näkymään. Arvostamme henkilökuntamme osaamista ja ammattitaitoa, varmistamme sinulle tarvittavan koulutuksen tehtävässä menestymiseen. Tämän lisäksi saat rinnallesi osaavan, mukavan, rennon ja kokeneen työyhteisön. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mm. liikunta- ja kulttuuriedut sekä vakuutuskassan edut. 

Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan viimeistään toukokuussa 2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liena Silen, puh. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta 25.2.2024 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

CH-Polymers Oy

CH-Polymers on vuonna 2009 perustettu täysin suomalaisomisteinen perheyritys, joka valmistaa sideaineita paperi-, kartonki-, maali- sekä kuitukangasteollisuuteen. Yrityksen liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella noin 61 M€. CH-Polymers: n pääasialliset markkina-alueet ovat kotimaan lisäksi Pohjois- ja Keski-Eurooppa. CH-Polymers työllistää yhteensä 56 henkilöä, joista 35 työskentelee Kaipiaisten tehtaalla.

 

Sijainti: Siilotie 7, 46400 Kaipiainen
Logo

Työnjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!