Työnjohtaja

 

Jatke Pirkanmaa Oy etsii

TYÖNJOHTAJIA

Tampereen seudulle.

 

Oletko motivoitunut ja oma-aloitteinen tiimipeluri, jolla pysyy langat käsissä? Hae työnjohtajaksi iloiseen ja kannustavaan joukkoomme, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

 

Työnjohtajana

  • vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti
  • vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä
  • työskentelet vastaavan työnjohtajan alaisuudessa

Toivomme, että

  • sinulla on kokemusta työnjohtotehtävistä
  • työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja oma-aloitteinen
  • omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • haluat tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Jani Viitaharju, puh. 050 374 7515, jani.viitaharju@jatke.fi.

Hae mukaan jatkelaisten joukkoon täyttämällä hakulomake liitteineen 6.8.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuprosessin aikana.

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Jatke-konserni

Vuonna 2009 perustettu Jatke Oy rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Urakoimme ja kehitämme saneeraus-, toimitila- ja asuntokohteita. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kouvolassa.

Kotimaiseen, henkilöomisteiseen Jatke-konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Julkisivut Oy.

Haluamme olla parasta rakentamassa. Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä.

Jatkeella työskentelee yli 300 rakentamisen ammattilaista. Olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä. Välitämme aidosti henkilöstöstämme ja tarjoamme laajan kattauksen henkilöstöetuja.

Puhelin: 0107737000
Sähköposti: rekrytointi@jatke.fi
Sijainti: Åkerlundinkatu 11 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!