Työnjohtaja

Etsimme VV-Kuivaukselle TYÖNJOHTAJAA Vaasan toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajana vastaat projektien läpiviennistä kokonaisvaltaisesti ja varmistat työmaiden tuloksellisuuden niin aikataulun, laadun kuin kustannustenkin suhteen. Ohjaat ja kannustat asennustiimiäsi kohti onnistuneita lopputuloksia.

Toivomme hakijalta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
  • vastuullisuutta
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • paineensietokykyä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, pelaat sujuvasti yhteen niin tiimin kuin asiakkaidenkin kanssa

Arvostamme laaja-alaista osaamista saneerauksesta ja korjausrakentamisesta sekä tehtävää tukevaa korkeakoulututkintoa (esim. rakennusinsinööri tai – mestari). Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä, osaavan
tiimin tuen sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön. Meillä on myös kattava työterveyshuolto sekä liikunta/kulttuuri/hieronta edut.

Kuulostaako kiinnostavalta? Lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, p. 050 598 1662 / sirpa.kaustinen@eezy.fi.

Haluamme kuulla sinusta!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

VV-Kuivaus Oy

VV-Kuivaus on vuonna 2013 perustettu vahinkosaneerausalan yritys. Kasvu on ollut tasaista ja tällä hetkellä toimipisteet löytyvät Seinäjoelta, Vaasasta, Jyväskylästä, Kokkolasta, Tampereelta ja Lahdesta. Seinäjoen yrittäjät palkitsivat VV-Kuivauksen Vuoden Yrittäjinä v. 2017 ja v. 2018. VV-Kuivaus sai uusyrityskeskuksen kunniamaininnan asiakaslähtöisyydestä.

Sijainti: Vaasa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!