Työnjohtaja

Haemme nyt kasvumme tueksi osaavaa TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteemme sijaitsevat vaihtelevasti ympäri Suomen, tällä hetkellä painottuen Itä-Suomen alueelle. Asuinpaikkakunnallasi ei siis ole suurta merkitystä – työ vaatii matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta työskennellä vastuutyömaasi kulloinkin vaatimalla paikkakunnalla.

Työnjohtajana meillä vastaat työmaidesi tuloksellisesta läpiviennistä niin aikataulun, budjetin kuin laadunkin suhteen. Varmistat työmaiden oikean resursoinnin sekä mahdollistat työntekijöiden parhaan mahdollisen onnistumisen pitämällä arjen langat käsissäsi. Töiden ja tekemisen turvallisuus on meille ykkösasia ja omalla esimerkilläsi saat työmaan toimimaan yhdessä sovittujen suuntaviivojen mukaan.

Tehtävässä menestymisen avaimet ovat:

  • kokemus työnjohtotehtävistä maanrakennusalalla, arvostamme erityisesti kokemusta betonirakentamisesta
  • tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööri (AMK) tai rakennusmestari
  • valmius matkustaa ja työskennellä työmaiden sijainnin mukaan
  • sujuvat organisointi- ja yhteistyötaidot sekä tahto kantaa vastuuta
  • kehityshaluinen, aikaansaava ja yhdessä tekemiseen nojaava asenne

 

Meillä saat tehdä työtäsi itsenäisesti ja vastuuta kantaen kuitenkin esimiehen tuki aina saatavillasi. Annamme mahdollisuuden kasvaa sekä edelleen kehittyä ja tämän näemmekin yhtenä suurimmista vahvuuksistamme. Monipuoliset projektimme ja halu haastaa osaamistamme vievät meitä yhdessä eteenpäin. Palkkauksemme on ammattitaitoasi arvostava, jonka lisäksi tuemme työntekijöidemme arkea kulttuuri- ja liikuntaedulla sekä täydentävillä vakuutuksilla.

Kiinnostuitko tai haluatko tietää lisää? Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään 17.7.2022. Voit myös soittaa halutessasi lisätietoja Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Jenni Kemppaiselta, p. 050 330 1430. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme keskusteluja mahdollisesti jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

JPH-Maanrakennus Oy

JPH-Maanrakennus Oy on maanrakennusalan ja betonirakentamisen palveluita tarjoava yritys, jonka juuret ovat Pohjois-Karjalassa. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti teollisuus- ja betonirakentamisen sekä maarakennustöiden urakoissa. Olemme sitoutuneet laadun peruselementteihin, jotka ovat kustannustehokkuus ja aikataulujen pitävyys. Nämä laadun elementit ovat ohjanneet toimintaamme koko historian ajan ja ne ovat toimintamme perustana myös nyt ja tulevaisuudessa.

Sijainti: Suomi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!