Työnjohtajia ja vastaava työnjohtaja Tampereelle

Haluatko nukkua yösi rauhassa, ja olla hereillä ollessasi ylpeä tekemästäsi työstä? Tänään ja huomenna. Me Hartelassa teemme työmme niin hyvin, että jokainen voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja, hyviä työpaikkoja, viihtyisiä päiväkoteja, inspiroivia koulurakennuksia ja toimivia sairaaloita. Paikkoja, joilla on ihmisille oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta että me teimme sen.

Nyt etsimme Tampereelle työnjohtajia ja vastaavaa työnjohtajaa TOASin Hippos allianssi hankkeeseen, kahden betonirunkoisen talon rakentamiseen.

Tulevat työtehtäväsi:

Työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevien työvaiheiden ennakkosuunnittelusta ja työnjohdosta, aliurakoitsijoiden ohjauksesta ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta sovittuja aikatauluja noudattaen. Sinulla on jo aikaisempaa työmaakokemusta ja halu kehittyä työssäsi.

Vastaavana työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevan työmaan ennakkosuunnittelusta, valvonnasta ja ohjauksesta. Varmistat, että rakennusprojektit tulevat hoidettua kustannustehokkaasti, laatu- ja aikataulutavoitteet täyttäen. Sinulle on luonteenomaista panostaa ennakkosuunnitteluun ja yhteistyöhön.

Odotamme sinulta:

Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä jatkuvasti kehittyen. Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Vastaat turvallisesta työskentelystä työmaalla. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi. Tahtituotannon osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Näissä tehtävissä pääset johtamaan mielenkiintoisia projekteja. Allianssi-mallilla TOAS:lle toteutettavan Hippoksen opiskelija-asuntokorttelin rakentaminen etenee vaiheittain. Tällä hetkellä on rakenteilla kaksi puurunkoista taloa. Näiden talojen viereen tulee vielä kaksi samanlaista puurunkoista taloa lisää. Seuraavaksi rakentuu myös Uimalankadun ja Teiskontien kulmaa lähinnä oleva tontin osa. Tähän kokonaisuuteen tulee asuntojen lisäksi liiketiloja sekä asukkaiden käyttöön yhteisiä tiloja kuten kuntosali. Talojen runkomateriaali on vähähiilinen betoni. 

Lue täältä lisää hankkeesta

Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja panostamme tähän esimerkiksi laadukasta johtajuutta kehittämällä. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meillä saat olla oma itsesi ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä. Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista. Myös itsellesi.

Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: työpäällikkö Mikko Mäkilaakso, mikko.makilaakso@hartela.fi, 050-5674938.

Hakuaika alkaa:

Hartela

Olemme kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Raumalla ja Oulussa. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja, hyviä työpaikkoja, viihtyisiä päiväkoteja, inspiroivia koulurakennuksia ja toimivia sairaaloita. Paikkoja, joilla on oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta me teimme sen.

Hartela

Työnjohtajia ja vastaava työnjohtaja Tampereelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!