Työnjohtajia, toimitilat

Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

 

Haemme Työnjohtajia johtamaan nimettyjen työvaiheiden ja -kokonaisuuksien laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamista. Eduksi on vahva rakentamisen ammattiosaaminen yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää toimintaamme eteenpäin. Toisaalta voit olla nuori oppimaanhalukas tulevaisuuden lupaus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri, rakennusmestari).
  • Ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta; täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä    vuorovaikutustaitoja.
  • Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi, kuten myös laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa sekä asiakaspalvelulähtöisyys.

 

Keitä olemme

Toimitilarakentamisen linjassa on töissä 70 rakentamisen ammattilaista. Olemme ketterä ja kehitysmyönteinen organisaatio ilman turhaa pönöttämistä. Hierarkiamme on matala, kommunikointi mutkatonta, meillä jokainen saa olla oma itsensä ja kaikkien ääntä kuullaan.  Meillä on rento tekemisen meininki, joka näkyy myös asiakkaalle asti korkeana asiakastyytyväisyytenä. Meitä ohjaa halu tehdä asiat aina vielä vähän paremmin ja meille hakeutuukin kehittämismyönteisiä tekijöitä. Tässä meitä auttaa modernit työskentelyvälineet, digitaalisuus ja nykyaikaiset arkea helpottavat ratkaisut.

Arvostamme niin vankkaa kokemuksien kautta hankittua ammattitaitoa, kuin myös uusia ajatuksia alalle vasta tulijoilta, tiimimme koostuvatkin monenlaisesta ammattitaidosta. Meidän tiimiin on jokaisen helppo tulla ja panostamme uuden kollegamme perehdyttämiseen.

Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Mitä tarjoamme sinulle

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kannustavan palkitsemismallin sekä mahdollisuuden henkilöstön palkkiorahastoon. Kattavat henkilöstöetumme sisältävät mm. laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Modernit työskentelyvälineet auttavat ja sujuvoittavat arkea.  Meiltä saat myös erilaisia hyvinvointietuja, lounasedun, puhelinedun sekä työsuhdepyöräedun. Meillä on mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen, jota tuemme mm. Fira Akatemialla. Haluamme, että meillä viihdytään ja opitaan sekä kehitytään ammattilaisina. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa.

Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle.

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille pikaisesti! 

Jos joku asia jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja voit ottaa yhteyttä Liike- ja toimitilarakentamisen tuotantojohtajaan Jyrki Siveniin puh. 040 773 8729 tai johtaja Henri Mämmiin puh.050 346 9076.

Käy katsomassa myös muut avoimet paikkamme: https://fira.fi/liity-joukkoon

#wearefita #buildingmovement

 

 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Fira

Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Fira Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 225 miljoonaa euroa. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä". 

Sähköposti: rekry@fira.fi
Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!