Työnjohtoharjoittelijoita kesälle 2022

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Rakennamme hyviä koteja, tiloja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy, digitaalisia rakentamisen palveluja kehittävä Fira Smart Services Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 249,6 miljoonaa euroa. "

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä? Kesäharjoittelijahakumme on nyt käynnissä!

Etsimme kesäksi 2022 työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme., liike ja toimitila puolelle sekä putkiremonttikohteisiimme. Työn aloitus ajoittuu joustavasti touko-kesäkuuhun ja kestää 2—4 kuukautta.

Vastaat eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit työnjohtotehtävissä työmaalla. Tuemme kehitystäsi ja kasvuasi kohti huippuasiantuntijuutta. Opit käytännön ja kattavan perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen kuuluvat keskeiset tehtävät. Hyödynnämme dataa jokapäiväisessä työssämme, ja meillä pääset käyttämään alan kehittyneimpiä digitaalisia työkaluja omissa tehtävissäsi.

Olet meille sopiva työnjohtoharjoittelija, jos olet suorittamassa soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (esim.rakennusmestari, rakennusinsinööri tai DI), sinulla on tekemisen meininki ja vahva halu kehittyä rakennusalan ammattilaisena. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta rakennusalalta, sillä tehtävässäsi saat vastuuta ja pääset tekemään ihan oikeita hommia. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on hyvä asenne, olet oma-aloitteinen ja yhteistyö ihmisten kanssa sujuu luonnostaan, sillä meille on tärkeää löytää vauhdikkaaseen kulttuurimme juuri sopivat tekijät.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi lounasedun, hyvinvointirahan ja kattavat koulutusmahdollisuudet. Lisäksi saat työsuhteen ajaksi käyttöön työpuhelimen ja -läppärin.

Järjestämme kaikille kiinnostuneille tiistaina 11.1 klo 15—17 virtuaalisen verkostoitumistapahtuman, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua tarkemmin Trainee-ohjelmaamme. Tapahtumaan osallistuu eri linjojen työntekijöitämme ja vanhoja kesätyöharjoittelijoitamme. Sinulla on mahdollisuus jutella ja verkostoitua heidän kanssaan ja tutustua mahdollisiin työtehtäviin ja heidän kokemuksiinsa. Ilmoittauduthan tapahtumaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@fira.fi niin lähetämme sinulle teams linkin tilaisuuteen.

Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät töissä ja saavat tarpeeksi haastavaa työtä kehittyäkseen. Uskomme, että luottamus, hyvä tiimihenki ja huumori ovat ainekset menestyksekkääseen kesään. Tässä muutama ote viime kesän kesätyöntekijöiltämme, kun kysyimme, miten heidän kesänsä Firalla sujui:

”Hyvin olen viihtynyt ja parasta on ollut, kun on saanut tuntea olonsa hyödylliseksi.”

”Olen viihtynyt hyvin Firalla ja työmaalla on ollut hyvä henki ja hyvä työporukka. Parasta on ehdottomasti ollut työkaverit ja lämmin vastaanotto.”

”Työnohjaus oli minusta juuri oikein toteutettu. Minulle annettiin tilaa tehdä omatoimisesti töitä, josta pidän ja jossa pääsen haastamaan itseäni. Silloin mielestäni itse kehityn parhaiten. Ja apua sai aina kun sitä tarvitsi tai näytti siltä, että tarvitsee apua.”

Voit käydä myös tutustumassa Antin tarinaan, joka on tullut meille töihin trainee polun kautta:
https://www.fira.fi/blog/firalla-rohkaistaan-kehittymaan-ja-kokeilemaan-uutta/

Hyppää mukaan Firan huippujengiin!
Aloitamme haastattelut heti hakuajan alettua, joten lähetäthän meille pian hakemuksesi, kuitenkin viimeistään 28.2.2022 - odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jos jäit kaipaamaan vielä jotain lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä rekrytointipäällikkö Heidi Elfströmiin rekry@fira.fi tai p. 0405378104.

 

Hakuaika alkaa:

Fira

Toteutamme uudis-, korjaus-, linjasaneeraus- ja asuntorakentamishankkeita. Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Firalainen sananlasku sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!