Työnsuunnittelija, ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtajia alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Lue meistä lisää: www.assaabloyentrance.fi

 

Pidätkö asioiden suunnittelemisesta ja koordinoimisesta? Haluatko toimia tärkeänä linkkinä eri toimijoiden välillä?

Haemme nyt TYÖNSUUNNITTELIJAA vastaamaan henkilökulku-, teollisuusovi- ja kuormauslaitteiden asennusten suunnittelemisesta ja koordinoinnista, yhdessä kahden kollegasi kanssa.

 

Työnsuunnittelijana teet tiiviistä yhteistyötä asiakkaidemme, kollegoidesi ja alihankkijoidemme kanssa ja autat heitä tilanteessa kuin tilanteessa. Yhdessä työnjohtomme kanssa varmistat, että kaikki asennukset saadaan hoidettua sujuvasti aikataulussa ja sopimuksen mukaan. Tärkeää tehtävässä on pysyä ajan tasalla urakoidemme tilanteesta seuraamalla ja päivittämällä tilannetta jatkuvasti. Pidät myös asiakkaamme ja muut sidosryhmät tietoisina asennusprojektien tilanteesta. Työtehtäviin kuuluu:

 • asennusurakoiden sopiminen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa
 • asiakaspalvelutoiminnot, esimerkiksi tilausten vahvistaminen ja luovutusmateriaalien kokoaminen
 • lisätyötilausten vastaanottaminen ja hallinta
 • tiivis yhteistyö ja prosessien kehittäminen asennustyönjohtajien ja myyntiedustajien kanssa
 • oman alueesi oikea-aikainen laskutus

Odotamme sinulta:

Haemme joukkoomme oma-aloitteista, luotettavaa, tarkkaa ja mukavaa tiimin jäsentä! Toimit tärkeässä roolissa sekä yrityksessämme että asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen, positiivinen, järjestelmällinen ja ammattimainen lähestymistapa työhösi. Aikaisempi kokemus erilaisista työnsuunnittelutehtävistä on eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää:

 • ennakoivaa otetta työhön sekä suunnittelulähtöistä ajattelutapaa
 • paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
 • erinomaista organisointi- ja priorisointikykyä
 • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
 • hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • aitoa intoa oppia uutta
 • can do-asennetta

Tarjoamme sinulle:
ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja arvostamme työntekijöitämme, sillä olemme sitä mieltä, että työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen, sekä koko motivoituneen ja osaavan tiimimme tuen. Työstäsi tarjotaan myös kilpailukykyinen palkka sekä hyvät työsuhde-edut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Vantaan Vehkalassa, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti toimistollamme.

 

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi ”Hae tätä työpaikkaa” painikkeen kautta, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.12.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työ

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!