Työntömastotrukinkuljettaja

Haemme eri asiakaskohteisiimme Vantaalle, TYÖNTÖMASTOTRUKINKULJETTAJIA

Työtehtävät sisältävät muun muassa tuotteiden vastaanottoa, hyllytystä ja alaslaskua. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta joko työntömastotrukin tai korkeakeräilijän käytöstä. 

Palkkaus on kaupan varastoalan (B2) mukainen.

Mikäli olet etsimämme tekijä, laitathan hakemuksesi pikimmiten. Kerro meille myös aiemmista työkokemuksistasi sekä koneosaamisestasi. Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: matias.matikainen@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!