Työpäällikkö, Lehto Tilat Oy, Vantaa

Haluatko päästä osaksi rakentamisen tulevaisuutta? Kiinnostaisiko toteuttaa rakennushankkeita tavalla, joka erottuu perinteisistä rakentamisen käytännöistä?

Vahvan tilauskannan johdosta, etsimme joukkoomme uutta, uudisrakentamisen kohteista kokemusta omaavaa Työpäällikköä. Haluamme löytää osaajan, joka hallitsee projektien johtamisen ja on hyvä ihmisten johtaja. Valittava henkilö tulee johtamaan pääkaupunkiseudun alueella isoja erityishankkeitamme, joita ovat mm. toimitilahankkeet sekä vaativat hybridi-rakennushankkeet
Lehto Tilat Oy vastaa konsernimme toimitilarakentamisesta. Tutustu toimintaamme tarkemmin www.lehto.fi.

Millainen talo Lehto on?
Lehto haluaa uudistaa perinteisen rakentamisen ja tehdä siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista.  Emme ole perinteinen urakointiyhtiö – haluamme intohimoisesti tuottaa asiakkaalle kustannus- ja aikatauluhyötyjä, ravistelemme alaa uudistamalla ummehtuneita ja tehottomia rakentamisen käytäntöjä. Digitaalisuus ja innovaatiot eivät ole jääneet puheen tasolle.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka nykyaikaisella johtamistyylillä haastaa vanhat toimintatavat ja osaa hyödyntää yhtiömme ainutlaatuista toimintatapaa sekä kehittää toimintojamme edelleen.

Tehtävänäsi on…
- Johtaa projekteja tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotteistuksen, suunnittelun ohjauksen, hankinnan ja tuotannon kanssa
- Hallita ja ohjata vastuullasi olevaa projektia tiimityönä
- Vastata projektiin liittyvästä asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä
- Ohjata toimintajärjestelmän mukaisesti organisaatioosi toimimaan tehokkaasti ja tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa

Mitä tarjoamme?
Mahdollisuuden päästä mukaan merkittäviin rakennushankkeisiin Hybridihankeyksikössä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Tehtävän palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä kuukausipalkasta, jonka lisäksi tulospalkkausmallissamme onnistumiesi kautta voit itse vaikuttaa ansiotasoosi merkittävästi. Toimipaikkasi sijaitsee Tikkurilan toimistollamme ja projektisi pääkaupunkiseudun alueella.

Mitä etsimme?
Rakennusalan koulutus (DI/RI/RKM) on tarpeen, mutta vielä tärkeämpää ovat kokemuksesi ja näytöt onnistumisista rakennusprojektien johtamisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvan ammattitaidon lisäksi erinomaista henkilöstöjohtamista ja vahvaa kustannustietoisuutta sekä kiinnostusta kustannusten hallintaan.

Vaikka tehtävä keskittyy isojen projektien johtamiseen ja kehittämiseen, tarvitsemme käytännönläheisen henkilön, jolla on vahvaa kokonaisvaltaista kokemusta rakentamisesta.  Hierarkiamme on matala ja kaikki johtajamme ovat tiiviisti mukana päivittäisessä operatiivisessa työssä.

Koska johtaminen on avainroolissa tässä tehtävässä, persoonasi ja johtamistyylisi ratkaisevat lopullisen valinnan. Organisaatio tarvitsee osaavan ja paineita sietävän esimiehen, joka osaa sekä tukea alaisiaan että löytää heidän vahvuutensa. Jos koskaan olet harkinnut työpaikanvaihtoa ja uusia osaamistasi kehittäviä haasteita, niin nyt on sen hetki.

Haluatko lisätietoja?
Kiinnostuitko ja kaipaat lisätietoja meistä ja tehtävästä? Voit pirauttaa suoraan Lehto Tilat Oy:n Tuotantojohtajalle Timo Arposelle p.040 553 9950 tai Aluejohtaja Heikki Schemeikalle. 040 535 0031. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2021 Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 553 9950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!