Työpäällikkö, liikennealueiden kunnossapito, Tampereen Infra Oy

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Me infralaiset rakennamme kotiseutumme infraa ja pidämme sitä kunnossa, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa – nyt ja tulevaisuudessa.

Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämäl­lä kestävästi hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. Lyömättömän kaupunkituntemuksen lisäksi vahvuuksiamme ovat joustavuus ja toimintanopeus ennalta arvaamattomissa töissä, palvelujemme toimintavarmuus sekä henkilökuntamme ammattitaito. 

Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä. Meillä työskentelee yli 300 alan osaajaa.

Lue meistä lisää: www.tampereeninfra.fi

Meillä on sinulle tarjolla monipuolinen liikennealueiden kunnossapidon rooli, jossa pääset ylläpitämään kanssamme Suomen vetovoimaisinta kaupunkiympäristöä ja vaikuttamaan tamperelaisten arjen sujuvuuteen.

TYÖPÄÄLLIKKÖ, liikennealueiden kunnossapito

Etsimme sinusta vahvistusta liikennealueiden kunnossapitopalveluihimme. Liikennealueiden kunnossapitopalveluissa huolehdimme 60 ammattilaisen voimin ja kumppaneidemme kanssa katujen ja kevyen liikenteen väylien sekä pysäköinti- ja torialueiden kunnossapidosta.  Toimintamme kautta olemme läsnä tamperelaisten arjessa kaikkina vuodenaikoina. Talvisin huolehdimme aurauksista ja liukkaudentorjunnasta, keväisin katujen puhdistuksesta ja pölyntorjunnasta, kesäisin ja syksyisin pienimuotoisten rakennuskohteiden toteutuksesta, kadunvarsialueiden siisteydestä, näkyvyydestä ja muusta ylläpidosta. Työllämme on vahvasti merkitystä niin työmatkalaisten kuin muiden liikkujien arjen sujuvuuteen, turvallisuuteen ja yleiseen viihtyvyyteen.

Millainen olisi roolisi ja toimenkuvasi? Tehtävässä vastuullasi on liikennealueiden kunnossapidon operatiivinen toiminta taloudellisten ja toiminnallisten tulostavoitteiden mukaisesti. Huolehdit sopimusvelvoitteidemme toteutumisesta ja vastuullasi olevien toimintojen jatkuvasta kehittämisestä, tehokkuudesta ja optimaalisesta resursoinnista sekä aktiivisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Toimit esihenkilönä työmaapäälliköille ja työnjohtajille. Olet operatiivisen johtoryhmän jäsen ja raportoit tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Hyvällä kuukausitason suunnittelulla valmistat organisaatiosi kohtaamaan eri vuodenajoista riippuvat haasteet, satoi tai paistoi. Pidemmän aikavälin suunnittelulla ennakoit tulevia muutos- ja kehitystarpeita. Suunnittelun kautta muodostuvalla tilannekuvalla käynnistät henkilöstö- ja kalustotarpeisiin sekä kumppanien käyttöön liittyviä toimintoja. Talouden osalta budjetoit vastuualueesi kulurakenteen ja investoinnit, seuraat niiden toteutumista ja ohjaat panostuksia prioriteettien mukaisesti. Johdat joukkojasi edestä arjessa läsnä ollen, asetat tavoitteet ja päämäärät sekä luot onnistumisen edellytykset. Huolehdit myös asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä tarjouksista ja palvelusopimuksista. Vaihtelevat sääolosuhteet ja työmme näkyvyys tamperelaisten arjessa tuovat mediahuomiota ja pääsetkin aika-ajoin myös itse antamaan tilannetietoa niihin liittyen.

Millaista osaajaa etsimme?  Sinulta löytyy soveltuva infra-alan insinöörin tutkinto ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä aikaansaavaa asennetta ja rohkeutta toimintatapojen uudistamiseen. Henkilönä olet jämäkkä, johdonmukainen ja kannustava. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, päätöksentekokykyä ja joustavuutta sekä halua kehittyä urallasi eteenpäin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana työyhteisöämme, jossa työkohteet ovat aina lähellä, työajat säännölliset ja ympärilläsi mukavat osaavat ammattilaiset. Meillä on myös hyvät lomaedut ja henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin panostetaan. Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi tamperelaisten arjen sujuvuuteen. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tampereen Infra Oy

Sijainti: Patamäenkatu 18, 33900 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!