Työsuhdepäällikkö

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme."

 

Etsimme joukkoomme kokenutta ja kehittämishaluista työsuhdepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Arvostetun kollegamme jäädessä eläkkeelle haemme People-tiimiimme uutta osaajaa vastaamaan Firan työsuhdeasioista. Rooli painottuu työsuhdeasioiden hoitamiseen ja kehittämiseen sekä hyvästä työntekijäkokemuksesta huolehtimiseen vastuualueiden osalta. Työ pitää sisällään sekä konkreettista työsuhdeasioiden hoitamista sekä laajemmin toimintatapojen kehittämistä noin 300 henkilön organisaatiossa. 

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Technopoliksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työskentelytapamme ovat joustavat, joten myös etänä työskentely onnistuu. 

Tiimikavereiksesi saat osaavan joukon HR-alan ammattilaisia, jotka odottavat innolla uuden kollegan saapumista. "Meillä pääset vaikuttamaan Firan menestykseen laadukkaan työntekijäkokemuksen ja sisäisen asiakaspalvelun kautta. Haluamme, että pääset työssäsi hyödyntämään vahvuuksiasi ja opit myös joka päivä uutta. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja annamme tarvittavan tuen, jotta onnistut työssäsi”, kertoo HR-päällikkö Sylvia Hyry. 

  

Tehtäviisi kuuluu mm. 
 

  • Henkilöstön ja esihenkilöiden tukeminen ja neuvonta päivittäisissä henkilöstöasioissa (mm. työsopimukset, työehtosopimukset, palkka-asiat, työaika ja työlainsäädäntö) 

  • Vastuu työntekijöiden työsuhteisiin liittyvien asioiden kokonaisuudesta 

  • Työehtosopimusten tulkinta ja soveltaminen 

  • HR-järjestelmien pääkäyttäjyys ja kehittäminen 

  • Ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä toimiminen sekä kumppanuuden kehittäminen 

  

Edellytämme sinulta 
 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa 

  • Aikaisempaa kokemusta itsenäisestä työsuhdeasioiden hoitamisesta vähintään 5 vuotta 

  • Pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta myös rutiininomaisten tehtävien hoitamiseen 

  • Halua työskennellä nopeatempoisessa ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä 

  • Yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällistä työskentelyotetta 

  

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta on hyötyä, mikäli olet hoitanut itsenäisesti työsuhde- ja palkka-asioita sekä tunnet rakennusalaa tai sinulla on muun teollisuudenalan tuntemusta. Tehtävien hoitamisessa on eduksi kokemus HR-järjestelmien käyttöönotosta ja/tai kehittämisestä. Toivomme, että sinulla on asioihin tarttuva työskentelyote sekä näyttöä kyvystä laittaa suunnitelmia käytäntöön. Työssä on eduksi hyvä päätöksentekokyky sekä vahvat argumentointitaidot. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle roolin ja työskentely-ympäristön, jossa pääset vaikuttamaan Firan people-prosesseihin sekä liiketoiminnan tukemiseen. Pääset toimimaan osana rentoa ja asiantuntevaa People-tiimiä, jossa edistetään Firan tavoitteita yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Saat mielenkiintoiset vastuualueet Firan työsuhdeasioiden eri osa-alueista. Me tulevassa tiimissäsi teemme työtä hyvällä fiiliksellä tukien jatkuvaa oppimista ja kehittymistä. Meillä on hymy herkässä ja nauru kuuluu työpäiviin - meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet.  
 

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kannustavan palkitsemismallin sekä mahdollisuuden henkilöstön palkkiorahastoon. Kattavat henkilöstöetumme sisältävät mm. laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Modernit työskentelyvälineet auttavat ja sujuvoittavat arkea. Meiltä saat myös erilaisia hyvinvointietuja, lounasedun, puhelinedun sekä työsuhdepyöräedun. Meillä on mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen, jota tuemme mm. Fira Akatemian kautta. Haluamme, että meillä viihdytään ja opitaan sekä kehitytään ammattilaisina. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa. 

Jos joku asia jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja voit ottaa yhteyttä henkilöstöpäällikkö Sylvia Hyryyn p. 0400350835, varmimmin tavoitat hänet 9.8 klo 14-16 ja 22.8. Klo 8-10  

Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.8.2022 mennessä!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Fira

Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Fira Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 225 miljoonaa euroa. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä". 

Sähköposti: rekry@fira.fi
Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!