Työterveyslääkäri

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

Työterveyslääkäriksi Lahteen!

Työterveys Wellamo Oy on  vuonna 2010 perustettu kymmenen Päijät-Hämeen kunnan, Myrskylän ja Pukkilan kuntien sekä kahden kuntayhtymän (Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ja Koulutuskeskus Salpaus ky) omistama julkinen osakeyhtiö. Wellamossa työskentelee n. 80 työterveyshuollon ammattilaista. Toimipisteitä on yhteensä 10.

Wellamossa pääset tekemään monipuolista työterveyslääkärin työtä, työnkuva sovittavissa kokemuksen mukaan. Toiveesi mukaan mahdollisuus sekä lähi- että etätyöhön.

Työ sopii sinulle, mikäli olet Suomessa laillistettu lääkäri, sinulla on jonkin verran kokemusta työterveyshuollosta ja pystyt toimimaan hyvin suomen kielellä. Wellamossa potilastietojärjestelmänä on Mediatri. Perehdytys järjestelmään ja työhön järjestetään työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja antaa:
Anette Sundberg
Yhteyspäällikkö
p. 040 830 4765
anette.sundberg@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Hammasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Työterveyslääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!