Työvuorosuunnittelija Helsingin Sanomiin

Haluatko olla mukana varmistamassa, että HS:llä on oikeat työntekijät oikeina ajankohtina töissä? Miten työvuorot suunnitellaan sellaisiksi, että niissä kohtaavat fiksusti osastojen tuotannolliset tarpeet ja vuorojen ergonomia ihmisten henkilökohtaisia tarpeita unohtamatta? Miten varmistamme oikean määrän sopivaa osaamista isoihin uutistilanteisiin jo ennakolta?

Haemme säntillistä, palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä henkilöä, joka pystyy ottaa vastuulleen HS:n työvuorosuunnittelun.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat:

 • Työvuorosuunnittelu ja toimituksen vuorolistojen tekeminen
 • Työvuorojen päivittäinen ylläpito ja muutosten hallinnointi
 • Henkilöstön buukkaukset
 • Tarvittaessa töihin tulevien (tuuraajien) koordinointi

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aiempaa kokemusta resursoinnista ja työvuorosuunnittelusta sekä jonkinlaista kokemusta ja osaamista työvuorosuunnitteluohjelmista. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet myös oma-aloitteinen, määrätietoinen ja nautit muiden auttamisesta.   

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Aloituksesta voimme sopia yhdessä, mutta mielellään mahdollisimman pian alkusyksystä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Lähteenmaa, Helsingin Sanomien hallintopäällikkö, joko mailitse jaakko.lahteenmaa@hs.fi tai puhelimitse 040 5670 830. Hakuaikaa on tiistaihin 5.7.2022 asti.

Innolla odottelemme täällä jo hakemustasi!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen

Tarjoamme

 • Henkilöstörahasto
 • Tasokas työterveyshuolto
 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Kuntosali Sanomatalossa
 • Loma-asunnot mm. Rukalla ja Teijossa
 • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Pohjoismaiden suurin päivälehti, joka palvelee journalismillaan yhteensä kahta miljoonaa suomalaista viikottain. Tilauksia Hesarilla on yli 400 000, joista valtaosa on jo digitaalisia. Helsingin Sanomat onkin digitaalisessa journalismissaan ja kerronnassaan johtava suomalainen tiedotusväline, mistä osoituksena lukuisat vuosittain ansaitut kansainväliset palkinnot. Tinkimätön journalistinen laatu on pitänyt HS:n asiakastyytyväisyyden niin printti- kuin digitilaajienkin keskuudessa korkealla tasolla. Laatu on myös tae sille, että HS:n tilausmäärä digitaalisessa jatkaa kasvuaan.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!