UI/UX Designer twodayn Design -tiimiin

Oletko käytettävyyden ja käyttöliittymien asiantuntija? Hallitsetko käyttäjälähtöisen suunnittelun menetelmät ja työssä tarvittavat työvälineet? Ovatko konseptointi, käyttäjätutkimukset ja prototypointi sinulle tuttuja? Tule meille suunnittelijaksi kehittämään suomalaisten suuryritysten ja julkisten toimijoiden digitaalisia sovelluksia ja palveluita yhdessä asiakkaiden, käyttäjien, tuoteomistajien, arkkitehtien, ohjelmistokehittäjien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Pääset osaksi twodayn Design -tiimiä, johon kuuluu laaja-alaisen taustan omaavia muotoilualan ammattilaisia.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta monipuolisista suunnittelutehtävistä digitaalisten sovellusten ja palveluiden parissa. Työtehtäväsi vaativat luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista otetta ja oma-aloitteisuutta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinua pidetään mukavana työ- ja tiimikaverina.

Visuaalinen suunnittelu kuuluu meillä oleellisena osana suunnittelijan työtehtäviin ratkaisuja mallintaessa. Toivommekin, että sommittelu, toimintojen ja rakenteiden jäsentäminen visuaalisin keinoin on sinulle tuttua. Katsomme eduksesi mikäli ymmärrät digipalveluiden saavutettavuusvaatimukset ja sinulla on kokemusta käytettävyystestausten toteuttamisesta ja työvälineistä.

Liitäthän hakemukseesi mukaan portfolion / työnäytteitä tehtävään liittyvästä osaamisesta. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vexi Savijoki, 040 713 1576, veikko.savijoki@twoday.com. Lähetä hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan, kun sopiva hakija löytyy.

Millaista on twodaylla?

Pääset mukaan suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ICT-projekteihin. Työskentelet merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat ydinkeskustoissa. Meille on helppo tulla, joka tavalla!

Miksi twodaylle töihin?

  • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki

  • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut - luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri

  • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät

  • Kokemusta isoista ja haastavista IT-projekteista

  • Tuki ammattitaidon kehittämiseen

  • Työskentely modernien teknologioiden parissa

Tutkitusti IT-alan paras työpaikka (Great Place to Work suuret yritykset -sarja)

Haku alkaa ja päättyy

twoday Oy

Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Sähköposti: careers.fi@twoday.com
Sijainti: Keskuskatu 3
Logo

UI/UX Designer twodayn Design -tiimiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!