Uravalmentaja maahanmuuttajien valmennuspalveluihin

Eezy Työllisyyspalvelu
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana auttamassa, laita meille hakemus.

Haemme nyt uravalmentajaa maahanmuuttajien ryhmävalmennuksiimme Uudellemaalle. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen. Tehtävänäsi on valmentaa osallistujiamme uravalmennusryhmissä uraan ja työnhakuun liittyvissä tavoitteissa ja aihepiireissä. 

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

Valintamerkki Soveltuva korkeakoulututkinto

Valintamerkki Vähintään 6 kk työkokemusta työllistymistä edistävistä tehtävistä

Valintamerkki Vähintään 1 vuosi työkokemusta maahanmuuttaja-asiakkaiden kanssa työskentelystä ohjaus-, valmennus- tai koulutustehtävissä

Eduksi luetaan pedagoginen pätevyys, muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Tämän kaiken lisäksi meillä on käytössä lounasetu, virikesetelit, kattava työterveyshuolto sekä monia muita etuja. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Kasanen, puh. 040 580 1680, antti.kasanen@eezy.fi

Eezy Työllisyyspalvelu

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Ota yhteyttä:

Logo

Uravalmentaja maahanmuuttajien valmennuspalveluihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!