Uravalmentaja Uudellemaalle

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana auttamassa, laita meille hakemus.

Haemme nyt uravalmentajaa yksilö- ja ryhmävalmennuksiimme Uudellemaalle.

Tehtävänäsi on valmentaa osallistujiamme uravalmennusryhmissä uraan ja työnhakuun liittyvissä tavoitteissa ja aihepiireissä. 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

– soveltuva korkeakoulututkinto

– pedagoginen pätevyys

– vähintään 1,5 vuotta kokemusta työttömien työnhakijoiden ryhmä- ja yksilövalmennuksesta

Eduksi luetaan työhönvalmentajan erityisammattitutkinto tai uraohjaajan erikoistumisopinnot sekä alueellinen työmarkkinatuntemus.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä monia muita etuja.

Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Kantanen, tiia.kantanen@eezy.fi puh. 040 631 5255.

Eezy työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Puhelin: 020 728 0345
Sijainti: Uusimaa
Logo

Uravalmentaja Uudellemaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!