Vaakaoperaattori (kesätyö)

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 30-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meidät tunnetaan edelläkävijänä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme olleet ensimmäisinä hyödyntämässä yhdyskuntajätettä energiana ja biojätettä raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat bioetanolia. 

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi

Meillä on nyt haussa Hyvinkään, Hämeenlinnan ja Järvenpään jätteidenkäsittelyalueille 

VAAKAOPERAATTORI (kesätyö)

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tehtävässä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista.

Työsuhteet ovat määräaikaisia kesätöitä, jotka ajoittuvat seuraavasti: Hyvinkää (Kapula) 29.5.–27.8., Hämeenlinna (Karanoja) 30.5.-20.8. ja Järvenpää (Puolmatka) 31.5.-27.8. Työ on kokoaikainen arkityö työvuorojen sijoittuessa arkipäiville klo 6:45-19:15 väliseen ajankohtaan. Huomioithan, että jätteidenkäsittelyalueille ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Vaakaoperaattorin työtehtävät koostuvat asiakkaiden kuormien punnitsemisesta, siirtoasiakirjojen käsittelystä sekä päivittäisestä kassakirjanpidosta. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös rahastusta sekä asiakkaiden opastamista ja avustamista. Hämeenlinnan Karanojalla tehtäviin kuuluu myös ulkona tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ pitää sisällään hyvin paljon kontaktia suoraan asiakkaisiin. Tehtävässä edellytetään tietotekniikan perustaitoja, sillä käytössämme on mm. asiakkuudenhallintajärjestelmiä, jotka myös vaakaoperaattorin tulee taitaa.

Tarjoamme sinulle hyvän ja kehittyvän työyhteisön sekä ennen kaikkea monipuolisen ja vastuullisen työn. Me Kiertokapulassa välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kattavan perehdytyksen.

Mentek tukee meitä rekrytoinnissa, mutta työsuhde tulee suoraan Kiertokapulaan. Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessa olevan linkin kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä minkä paikkakunnan jätteidenkäsittelyalueelle olet hakemassa (voit ilmoittaa useita paikkakuntia). Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kesätyö
Logo

Vaakaoperaattori (kesätyö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!