Vahinkosaneeraaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa ammattitaitoisia kirvesmiehiä sekä rakennusmiehiä Turussa sijaitsevaan vahinkosaneerauskohteeseen. Työaika on arkisin klo 7-15:30, ja projektin alustava kesto on 3-6kk. Hyvällä tekijällä työt voivat jatkua myöhemmin toisen projektin parissa. Mikäli työt saneerauskohteessa ovat sinulle mieleisiä, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Olet kartuttanut kokemusta korjausrakentamisen puolelta, esim. vesivahinkokohteissa työskentely antaa sinulle hyvän pohjan tehtävässä suoriutumiseen. Sinulta oma-aloitteisuus tulee luonnostaan ja pärjäät työssäsi itsenäisesti. Tehtävässä vaaditaan huolellista ja tarkkaa työotetta, ja pystyt työskentelemään hyvin paineen alla. Pärjäät työssäsi suomen kielellä.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu yleiset vahinkosaaneerauskohteen sisätyöt. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkan, ja voimme myös neuvotella isommasta palkasta tai laskutusmahdollisuudesta. Omien työkalujen käytöstä saat työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse (laura.osterlund@contiopalvelut.fi) tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455/ Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!