Vaihe- ja kokoonpanotyöntekijä Jouka Oy (vakituinen)

Etsimme asiakasyrityksellemme Jouka Oy:lle Ylöjärvelle

VAIHE- ja KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on kotimainen venttiilinvalmistaja Jouka Oy, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1957. Kaikki palloventtiilit suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Ylöjärvellä noin 30 hengen voimin. Jouka Oy:n omat tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja laadukkuutensa ansiosta. Yritys huolehtii työntekijöistään ja työntekijät viihtyvät yrityksessä pitkään. Jouka Oy valittiin vuonna 2015 Pirkanmaan kymmenen parhaan työnantajan joukkoon. 

Tehtävässä työskentelet prässillä, kokoonpanossa sekä osallistut lähtevän tavaran käsittelyyn. Työskentely on itsenäistä vaihetyötä, jossa tehdään pitkiä sarjoja. Sopii hyvin tekijälle, joka jaksaa puurtaa ja keskittyä myös suorittaessaan rutiininomaista työtä. Tehtävä soveltuu tekijälle, joka ei pelkää käyttää prässiä, joka aiheuttaa pientä meteliä.Tehtävä vaatii myös erityistä varovaisuutta, jotta kappaleet pysyvät paikoillaan. Kokoonpanossa vaaditaan ripeätä, tarkkaa ja huolellista työotetta.

Hyvä asenne, motivaatio ja yhteistyötaidot vievät tehtävässä pitkälle.  

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja koeaika kestää kuusi (6) kuukautta. Koeaika voidaan erikseen sopia tehtäväksi vuokrayhtiön kautta ja koeajan päättymisen jälkeen tarkastellaan vakinaistumista. Tällä hetkellä työtä tehdään maanantaista perjantaihin yhdessä päivävuorossa, mutta valitulla tulee olla valmius tarvittaessa työskennellä myös kahdessa (1-2)vuorossa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten. Voit lähettää hakemuksen myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai jussi.virta@valtagroup.fi.

Heräsikö kysyttävää?

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Odotamme sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!