Vakituinen kokoonpanotyöntekijä Kerava

ValtaGroup
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

KIINNOSTAAKO VAKITUINEN TUOTANNON KOKOONPANOTEHTÄVÄ PÄIVISIN

Haemme pitkään toimineelle vakavaraiselle asiakkaallemme Keravalle erilaisiin tuotannon kokoonpanotehtäviin kahta (2) osaajaa pitkäkestoiseen työtehtävään.

Asiakkaamme tarvitsee nyt kasvun tueksi kahta (2) uutta osaajaa mekaaniseen kokoonpanotyöhön. Tehtävässä olet osa kokoonpanotiimiä ja osallistut myös varaosien kokoonpanoon. Tehtävässä menestymistä auttaa, jos sinulla on näppärät sormet, huolellinen työote sekä olet toiminut aiemmin vastaavissa työtehtävissä.

Pohjakoulutukseltasi voit olla esimerkiksi sähkö- tai konealan perustutkinnon suorittanut mutta papereita tärkeämpää meille on se, kuka olet, ja mitä osaat. Etsimme ihmistä, emme supersankaria, mutta jokainen työntekijä on toki meillä oman työnsä "supersankari".

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen päivätyön hyvässä talossa. Palkkaa maksamme Teknologiateollisuuden TES:in mukaan ja palkkaryhmä määräytyy aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan (TVR 5-7). Huomio myös, että sinulle maksetaan palkan päälle joka vuosi bonusta, joka on karkeasti arvioiden 7% bruttopalkan määrästä. Tämä toki voi vaihdella, riippuen aina tuotannon tehokkuudesta ja myynnistä.

Työsuhde on aluksi määräaikaisella työsuhde, jonka jälkeen tavoitteena on siirtyä toimeksiantajan työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemus, niin lupaamme ottaa Sinuun heti yhteyttä! Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Hakemuksesi voit täyttää oheisen linkin kautta osoitteessa www.valtagroup.fi tai voit lähettää meille suoraan nopeasti myös sähköpostia hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai tari.solla@valtagroup.fi. 

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroup Oy Hannele Könnömäki, +35844033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi. tai Tari Solla, tari.solla@valtagroup.fi, +35840849 7981.

Odotamme Sinua!

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!