VAKITUINEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ TAMPEREELLE

ValtaGroup
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Oletko sinä etsimämme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ jauhemaalaamoon?

Vuosikymmeniä alalla toiminut asiakkaamme on vakavarainen perheyritys ja jauhemaalauksen edelläkävijä. Hyvälle tekijälle on tässä loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään terästuotteiden ripustamista tuotantolinjalla, pulverimaalausta sekä kuivatuksen jälkeen mahdollista jälkikäsittelyä ja tuotteiden pakkaamista – laadunvarmistusta unohtamatta. Työtä tehdään 3–5 vuorossa.

Eduksi katsomme aikaisemman taustan tuotannon ja maalauksen työtehtävistä, mutta tärkeintä on oma asenne työntekoon ja uuden oppimiseen. Työtehtävässä käytetään trukkia, joten trukkikortti katsotaan myös eduksi.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroup Hannele Könnömäelle, p. 044 033 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

 

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!