Valikoimapäällikkö - hoito- ja käyttötarvikkeisto

Logistiikkapalvelumme kattavat kilpailutetun tuotteistomme toimitusketjun valikoimanhallinnasta asiakkaidemme hyllyyn, sisältäen siis sekä oston, varastoinnin, kuljetusten ja hyllytysten prosessit. Kauttamme kulkevat materiaalivirrat aina hoitotarvikkeista koulutarvikkeisiin julkisen puolen asiakkaillemme, joista suurimmat ovat Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, tulevaisuudessa Pirkanmaan hyvinvointialue Pirha, Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Häme sekä Tampereen kaupunki. Tarjoamme asiakkaillemme arjen helppoutta, kustannussäästöjä sekä kattavan palvelu- ja tuotevalikoiman. Pääset tutustumaan toimintaamme täältä.

Valikoimapäällikkönä toimit esihenkilönä 8-hengen hoitotarvikeasiantuntijoiden tiimille ja tehtävässäsi on avainasemassa valikoimakokonaisuuden hallinta sekä sen jalostaminen asiakastarpeitamme vastamaan. Tämän edellytyksenä on saumaton ja sujuva yhteistyö oman tiimin, sisäisten sidosryhmien, sekä asiakkaidemme Pirhan sekä OmaHämeen kanssa. Tarvikkeisto koostuu n. 90% hoitotarvikkeistosta ja n. 10% on muuta, esimerkiksi toimistotarvikkeistoa. Tarvikkeiden kilpailutus toteutetaan yhteistyössä hankintapalveluiden ja asiakkaidemme kanssa. Sidosryhmäyhteistyö onkin iso osa päivittäistä tekemistäsi, ja olet mukana työ- ja ohjausryhmissä.

Haluamme reagoida proaktiivisesti asiakastarpeisiin, mikä vaatii sinulta hyvää asiakastuntemusta ja toimivaa vuoropuhelua toimittajakentän kanssa. Tehtävässä kehität sujuvasti tiimin toimintaa ja hiot prosessia, huomioiden ja ymmärtäen koko tilaus-toimitusketjun. Toimittajayhteistyön kehitys asiakasnäkökulma huomioiden kuuluu myös tehtäviisi. Olet strategisen tason toimija, joka johtaa toiminnan suunnittelua ja osallistaa aktiivisesti tiiminsä huippuasiantuntijoita.

Etsimme sinulle samaan aikaan työparia logistiikkapäälliköksi ja olette tiiviisti yhteistyössä valikoimaan ja toimitusketjuun liittyvissä kysymyksissä. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Koska Tuomella ihmiset ovat keskiössä, useamman vuoden lähijohtamisen kokemuksesi kautta sydämesi sykkii valmentavalle johtajuudelle ja innostaville sparrauskeskusteluille; haluat olla aktiivisesti arjessa läsnä. Kuuntelet empaattisesti, viestit avoimesti ja johdat asiantuntijoita tavoitteiden kautta. Osallistat ja ohjaat tehtäviä tiimisi asiantuntijoille, tukien myös heidän ammatillista kasvuaan. 

Hoitotarviketuntemus edesauttaa sinua perehtyessäsi valikoimaan sekä keskusteluihin sidosryhmien kanssa. Korkeakoulututkinto saattaa olla tehtävässä hyödyksi ja auttaa sinua ymmärtämään tilaus-toimitusketjua, sekä prosesseja koko yrityksen laajuisesti. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista ja meille tärkeämpää on kokemus valikoimanhallinnasta ja laajasta yhteistyöstä eri sidosryhmien kesken. Mikäli olet käyttänyt jotain toiminnanohjausjärjestelmää ja tiedät mitä ovat sailab-koodit, niin mahtavaa! Olet toimeentarttuva, joustava ja uudesta innostuva; hyvinvointialue tuo toimintaamme mukanaan paljon muutoksia ja luovit onnistumisia kohti yhdessä ja osallistaen. 

Tarjoamme

  • Tavaksi vapaalla ry
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Tulospalkkio
  • Lounasetu

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja kehitysmyönteisessä organisaatiossamme pääset näyttämään kykysi ja pääset tutustumaan yhtiömme eri liiketoimintoihin. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää meistä sekä henkilöstöeduistamme voit lukea urasivultamme.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme. Pääset tutustumaan niihin täältä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 350 henkilöä ja liikevaihtomme on 134 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen. Kerro meille ajatuksistasi lähijohtamisesta, sekä mitä muuta siirrettävää osaamista sinulta löytyisi. Aloitamme haastattelut hakuajalla jatoivomme henkilön voivan aloittaa tehtävässä tammikuun alussa.

Lisätietoja antaa Logistiikkajohtajamme Antti Sinervo numerosta 040 831 6709. Parhaiten tavoitat hänet pe 18.11 klo. 14.30-15.30, ke 23.11 klo. 8.30-11.00 sekä ke 30.11 klo. 15-16. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Logo

Valikoimapäällikkö - hoito- ja käyttötarvikkeisto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!