Välinehuoltaja (Piiloset, Lieto)

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille. 

Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi

 

Tehtävänkuvaus

Vakavarainen asiakkaamme Piiloset etsii joukkoonsa motivoitunutta ja oma-aloitteista välinehuoltajaa piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistukseen Lietoon. Työsuhde on kahden vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen. Työtä tehdään yhdessä vuorossa arkisin klo 6-14, mutta edellytämme valmiutta myös vuorotyöhön. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Tehtävässä suoriutumisen edellytyksenä on suoritettu välinehuoltajan tutkinto sekä aikaisempi alan työkokemus. Tärkeintä tässä työssä on tarkkuus, itsenäiseen työhön kykeneminen sekä hyvä organisointikyky. Työn suorittamisessa noudatetaan selkeitä työohjeita ja on tärkeää, että jokainen suoritettu työvaihe kirjataan ylös, joten tarkkuus on olennainen osa työtä. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta. Työkielenä käytämme suomea. Huomioithan, että julkiset eivät kulje meille asti. 

Työtehtävät

Välinehuoltajana vastaat lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltujen nesteiden aseptisessa pullotusprosessissa tarvittavien välineiden riittävyydestä tuotannon tarpeisiin, välineiden steriloinnista ja toimittamisesta puhdastiloihin. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokoaikaisen kahden vuoden määräaikaisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiämme. Tehtävässä tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Finnsusp Oy

Sijainti: Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!