Välinehuoltaja

Haemme asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja hyvät organisointitaidot omaavaa henkilöä välinehuoltotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaa työsuhteeseen Helsinkiin  Pihlajalinna Tilkka 

Edellytämme hyviä ihmissuhdetaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta tehtävässä. Tehtävä on moniammatillista tiimityötä potilaan hyväksi. Työ on mielenkiintoista, haastavaa ja palkitsevaa. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Työtehtävät ovat sairaalan leikkausosaston instrumenttien huolto ja puhdistus. Lisäksi tehtäviin kuuluu välinehuollon laitteiston toiminnasta huolehtiminen sekä välinehuoltoprosessin laadun valvonta.

Työ edellyttää välinehuoltajan tutkintoa ja aiempaa kokemusta kirurgisen sairaalan välinehuoltajana toimimisesta. Huollettavaa välineistöä meillä on kirurgian eri aloilta (gastroenterologia, gynekologia, plastiikkakirurgia, korva-nenä-kurkku,ortopedia (selkä, kaularanka)). Välinehuoltaja sitoutuu työssään osallistumaan laadunvalvontaan osastolla osana työyhteisöä.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä leikkausosaston palveluvastaavaan Sari Terhoon

Yhteystiedot: sari.terho@pihlajalinna.fi  puh 050 5189246

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Sijainti: Puutarhurinkuja 2, Helsinki
Logo

Välinehuoltaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!