Valmentaja ammatilliseen kuntoutukseen ja uudelleensijoituspalveluun

Eezy Työllisyyspalvelut
Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme nyt Varsinais-Suomeen uravalmentajaa

Valmentajana toimit ammatillisessa kuntoutuksessa sekä uudelleensijoituspalvelussa Varsinais-Suomessa, työtä olisi myös Satakunnan alueella. 

 

Ammatillisessa kuntoutuksessa toteutat työeläkekuntoutusta tilaaja-asiakkaiden palvelukuvausten mukaisesti. Valmentajana autat löytämään pitkäkestoisia ratkaisuja ja uuden ammatillisen suunnan yksilöllisesti kuntoutuja-asiakkaille.

Uudelleensijoituksessa toteutat tavoitteellista ja yksilöllistä uraohjausta valmennettavan elämäntilanne huomioiden. Valmennus muodostuu mm. muutostilanteen käsittelystä, työnhaku- ja työelämätaitojen kehittämisestä, motivaation vahvistamisesta, osaamisen tunnistamisesta, myymisestä sekä kehittämisestä ja työmarkkinatilanteen kartoittamisesta.

Valmennus on yksilövalmennusta. Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme saa juuri hänelle sopivaa valmennusta, jonka avulla hän voi löytää oman paikkansa työmarkkinoilla ja saavuttaa tavoitteensa.

Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen vuoden 2025 loppuun.

 

Tuleva esihenkilösi kuvailee tiimiään näin:

"Meillä ammatillisen kuntoutuksen tiimissä pääset osaksi ammattitaitoisten ja kokeneiden valmentajien yhteisöä. Etätyöyhteisömme on yhteisöllinen ja me autamme ja tuemme tiimikavereitamme eikä kenenkään tarvitse jäädä yksin ongelmatilanteissa. Tiimimme koostuu kokeneista valmentajista, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme löytämään oman polkunsa työelämässä ja saavuttamaan tavoitteensa!”

Etsimämme henkilö

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Valmennuskokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta vähintään 2 vuotta ja työeläkekuntoutuksesta vähintään vuoden

Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta TE-hallinnon palveluista, työttömien työnhakijoiden valmennus- tai ohjaustehtävistä tai sinulla on alueellista työmarkkinatuntemusta. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen
  • Työterveyshuollon Mehiläisessä
  • Lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla
  • Moniammatillisen työyhteisön tuen
  • Eezy Valmennuskeskuksen kurssit puoleen hintaan
  • Tuemme ammattitaitoa täydentäviä koulutuksia

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Väänänen, minna.vaananen@eezy.fi, puh. 0503476440.

 

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana auttamassa, laita meille hakemus mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme mahdolliset valinnat jo ennen hakuajan päättymistä. 

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantajana.

Ota yhteyttä:

Logo

Valmentaja ammatilliseen kuntoutukseen ja uudelleensijoituspalveluun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!