Valokuitumyyjä Lahti / Heinola

Haemme nyt valokuitumyyjää MPY Telecom Oyj:n valokuituprojektin myyntityöhön Lahteen ja/tai Heinolaan.

Etsimme reipasta, ulospäinsuuntautunutta henkilöä aktiiviseen ja monipuoliseen myyntityöhön kuluttaja-asiakkaiden pariin Lahdessa ja/tai Heinolassa. Olet kuin kotonasi asiakaskontaktissa ja tapaat asiakkaita sujuvasti ovelta ovelle sekä ständillä kauppojen auloissa. Olet innostunut, tavoitehakuinen ja haluat aidosti menestyä.

Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys. Tule mukaan myymään kuluttaja-asiakkaille tulevaisuuden yhteyksiä!

 

Odotamme sinulta:

  • nälkäistä otetta myyntityöhön
  • omatoimisuutta
  • reipasta ja itsenäistä työskentelytapaa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Emme vaadi sinulta aikaisempaa myyntikokemusta, mutta siitä on hyötyä tehtävän hoitamisessa.

Pääset työskentelemään voittavan tuote- ja palvelukonseptin kanssa. Tarjoamme sinulle työsuhteen alkuun palkallisen perehdytysjakson ja tueksesi saat osaavan ja kokeneen myyntitiimin.

Työ on tarvittaessa osa-aikainen - työaika on joustavasti 0 – 37,5 tuntia viikossa. Illat ovat asiakkaiden tavoittamisen kannalta parasta aikaa. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myynnin mukaan maksettavasta motivoivasta provisiosta.

 

Miksi kannattaa tulla meille? 

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. 

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi! 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta heti. Jos sinulla on tehtävästä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä Karoliina Kukkoseen (myyntipäällikkö) puhelimitse 0440190206 tai sähköpostilla karoliina.kukkonen@mpy.fi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

MPY

MPY on kasvava ja uudistuva asiantuntijayritys ja digitaalisen infrastruktuurin osaaja niin valokuituverkoissa kuin telemastoissakin. Olemme tuottaneet palveluita jo yli 135 vuoden ajan ja tänä päivänä mahdollistamme mutkattoman digiarjen ja tulevaisuuden ratkaisut niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille. Operaattoriasiakkaille tarjoamme monipuoliset ja luotettavat operaattoripalvelut ja niihin liittyvän infrastruktuurin. Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin eri paikkakunnille. Toimintaperiaatteenamme on yllättää positiivisesti ja asiakkaiden palveleminen on meille sydämen asia. Olemme sanojemme mukaisesti enemmän kuin kumppani. Lue meistä lisää työpaikkana täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Valokuitumyyjä Lahti / Heinola

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!