Valokuitumyyjä Lahti / Heinola

Haemme nyt valokuitumyyjää MPY Telecom Oyj:n valokuituprojektin myyntityöhön Lahteen ja/tai Heinolaan.

Etsimme reipasta, ulospäinsuuntautunutta henkilöä aktiiviseen ja monipuoliseen myyntityöhön kuluttaja-asiakkaiden pariin Lahdessa ja/tai Heinolassa. Olet kuin kotonasi asiakaskontaktissa ja tapaat asiakkaita sujuvasti ovelta ovelle sekä ständillä kauppojen auloissa. Olet innostunut, tavoitehakuinen ja haluat aidosti menestyä.

Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys. Tule mukaan myymään kuluttaja-asiakkaille tulevaisuuden yhteyksiä!

 

Odotamme sinulta:

  • nälkäistä otetta myyntityöhön
  • omatoimisuutta
  • reipasta ja itsenäistä työskentelytapaa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Emme vaadi sinulta aikaisempaa myyntikokemusta, mutta siitä on hyötyä tehtävän hoitamisessa.

Pääset työskentelemään voittavan tuote- ja palvelukonseptin kanssa. Tarjoamme sinulle työsuhteen alkuun palkallisen perehdytysjakson ja tueksesi saat osaavan ja kokeneen myyntitiimin.

Työ on tarvittaessa osa-aikainen - työaika on joustavasti 0 – 37,5 tuntia viikossa. Illat ovat asiakkaiden tavoittamisen kannalta parasta aikaa. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myynnin mukaan maksettavasta motivoivasta provisiosta.

 

Miksi kannattaa tulla meille? 

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. 

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi! 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta heti. Jos sinulla on tehtävästä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä Janne Korhoseen (kaupallinen johtaja) puhelimitse 040 7436047 tai sähköpostilla janne.korhonen@mpy.fi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Valokuitumyyjä Lahti / Heinola

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!