Valokuitumyyjä Orimattila / Joutsa

Haemme nyt valokuitumyyjää MPY Telecom Oyj:n valokuituprojektin myyntityöhön Orimattilaan ja/tai Joutsaan.

Etsimme reipasta, ulospäinsuuntautunutta henkilöä aktiiviseen ja monipuoliseen myyntityöhön kuluttaja-asiakkaiden pariin Orimattilassa ja/tai Joutsassa. Olet kuin kotonasi asiakaskontaktissa ja tapaat asiakkaita sujuvasti ovelta ovelle sekä ständillä kauppojen auloissa. Olet innostunut, tavoitehakuinen ja haluat aidosti menestyä.

Odotamme sinulta:

  • nälkäistä otetta myyntityöhön
  • omatoimisuutta
  • reipasta ja itsenäistä työskentelytapaa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Pääset työskentelemään voittavan tuote- ja palvelukonseptin kanssa. Tulet toimimaan osana innostunutta ja osaavaa myynnin tiimiä.

Työ on osa-aikainen - työaika on joustavasti 0 – 37,5 tuntia viikossa. Illat ovat asiakkaiden tavoittamisen kannalta parasta aikaa. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myynnin mukaan maksettavasta motivoivasta provisiosta.

Miksi kannattaa tulla meille? 

MPY:n työntekijöiden ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta heti. Jos sinulla on tehtävästä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä Karoliina Kukkoseen (myyntipäällikkö) puhelimitse 0440190206 tai sähköpostilla karoliina.kukkonen@mpy.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikatyö

MPY

MPY on kasvava ja uudistuva asiantuntijayritys ja digitaalisen infrastruktuurin osaaja niin valokuituverkoissa kuin telemastoissakin. Olemme tuottaneet palveluita jo yli 135 vuoden ajan ja tänä päivänä mahdollistamme mutkattoman digiarjen ja tulevaisuuden ratkaisut niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille. Operaattoriasiakkaille tarjoamme monipuoliset ja luotettavat operaattoripalvelut ja niihin liittyvän infrastruktuurin. Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin eri paikkakunnille. Toimintaperiaatteenamme on yllättää positiivisesti ja asiakkaiden palveleminen on meille sydämen asia. Olemme sanojemme mukaisesti enemmän kuin kumppani. Lue meistä lisää työpaikkana täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Valokuitumyyjä Orimattila / Joutsa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!