Valokuitumyyjä, Varkaus / Pieksämäki

Haemme nyt valokuitumyyjiä Varkauteen ja Pieksämäelle MPY Telecom Oyj:n valokuituprojektin myyntityöhön.

Etsimme reippaita, ulospäinsuuntautuneita henkilöitä aktiiviseen ja monipuoliseen myyntityöhön kuluttaja-asiakkaiden pariin niin Varkauden / Pieksämäen keskusta- kuin esikaupunkialueella. Olet kuin kotonasi asiakaskontaktissa ja tapaat asiakkaita sujuvasti ovelta ovelle sekä ständillä kauppojen auloissa. Olet innostunut, tavoitehakuinen ja haluat aidosti menestyä.

Odotamme sinulta:

  • nälkäistä otetta myyntityöhön
  • omatoimisuutta
  • reipasta ja itsenäistä työskentelytapaa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Pääset työskentelemään voittavan tuote- ja palvelukonseptin kanssa. Tulet toimimaan osana innostunutta ja osaavaa myynnin tiimiä.

Työ on tarvittaessa osa-aikainen - työaika on joustavasti 0 – 37,5 tuntia viikossa. Illat ovat asiakkaiden tavoittamisen kannalta parasta aikaa. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myynnin mukaan maksettavasta motivoivasta provisiosta.

Miksi kannattaa tulla meille? 

MPY:n työntekijöiden ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta heti. Jos sinulla on tehtävästä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä Janne Korhoseen (kaupallinen johtaja) puhelimitse 040 7436047 tai sähköpostilla janne.korhonen@mpy.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen; kokoaikainen / osa-aikatyö

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Valokuitumyyjä, Varkaus / Pieksämäki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!