VALTAGROUP OY - MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

SINÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Toimintamme kasvaessa haemme Tampereen toimistoomme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ monipuoliseen henkilöstöpalvelualan myyntitehtävään Pirkanmaan talousalueelle.

Sinä myyntipäällikkö olet työelämässä jo myyntiuraa vetänyt konkari ja sinulla kattava myyntiverkosto eri toimialojen asiakkuuksista ja nyt haluaisit ratkoa heidän henkilöstöhaasteitaan Pirkanmaan talousalueella meillä Valtagroupissa.

Työtehtäväsi koostuvat uusien asiakkaiden hankinnasta sekä jo voimassa olevien asiakassuhteiden kehittämisestä. Ymmärrät yritystoiminnan pääpiirteet ja olet kiinnostunut tutustumaan eri toimialoihin ja työtehtäviin. Osaat auttaa asiakkaita heidän oman henkilöstönsä muutostilanteissa ja myydä oikean palvelutuotteen yrityksen henkilöstöön liittyviin haasteisiin.

Vastaat asiakastyön ja oman myyntisi kehityksestä, asiakastyytyväisyydestä ja verkostoitumisesta. Tätä kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin vaan Tampereen toimiva tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Mutta toivomme kuitenkin, että sinä tuot meille myös jotain sellaista, joka on uutta sekä erilaista kuin muiden osaaminen meillä.  "Voit olla esimerkiksi vakuuttava persoona ja sinulla on taito esiintyä erilaisissa tilanteissa".

Osallistut myös rekrytointeihin sekä vuokratyöntekijöiden hankintaan ja heidän työsuhteidensa ylläpitoon. Pääfokus kaikessa on yhdistää työnhakijat ja työpaikat yhdessä HR-tiimimme kanssa.

Kun onnistut tässä monipuolisessa roolissa, sinulla proaktiivinen tapa toimia ja tuottaa tulosta, saat osaamistasi motivoivan palkan ja myyntibonuksen,  jatkuvan johdon tuen ja etenemisen mahdollisuuden organisaatiossamme sen kasvaessa.

Odotamme hakijalta Pirkanmaan talousalueen paikallistuntemusta, jo osittain valmiit verkostot yritysmaailmaan ja muihin sidosryhmiin. Olet tunnollinen, pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja omaat positiivisen ryhmädynamiikan taidot. Kommunikoit selkeästi ja osaat kuunnella asiakasta saadaksesi selkeän kokonaiskuvan palvelun tarpeesta. Englannin kielen osaaminen on etu. Ja ennen kaikkea, olet erittäin tuloshakuinen ja kaupannälkäinen. Eduksi alan pitkä työkokemus henkilöstöpalvelujen parissa aiemmin.

Toivomme Sinun kiinnostuvan tehtävästä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi. Liitä mukaan portfolio tai CV. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä tai muusta, olethan suoraan yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, hannele.konnomaki@valtagroup.fi, +35844 0339 993. Hakuaika päättyy 31.1.2022. 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!