Vanhempi Työnjohtaja/ Aluevastaava

Haluatko oppia toimitilarakentamisen uusia ja tehokkaampia rakentamisen toimintatapoja? Liity edellärakentajan tiimin!

Vahvan projektikannan vuoksi haemme Työnjohtajaa/ Aluevastaavaa Lehto Tilat Oy:n Hybridi-yksikköön. Etsimme ensisijaisesti toimitilarakentamisen projekteista kokemusta omaavaa osaajaa, joka omaa valmiuksia aluevastaavan rooliin. Projektimme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Toteutamme suurhankkeita, kuten Kivistön Palvelukeskus, Vantaan Monitilakeskus, Malmin Tornit sekä Tuusulan kunnantalo.

Kehittyville alueille tarvitaan usein liiketilojen lisäksi asuntoja tai palveluasumista sekä näiden tilojen yhdistelmiä. Lehdon Toimitilojen Hybridi-yksikkö tuottaa ratkaisuja juuri tällaisiin tilanteisiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Rakennamme ekologisia ja energiatehokkaita hybridihankkeita kasvukeskuksiin. Lehdon hankkeissa asiakkaiden erilaiset tarpeet yhdistyvät käytännöllisiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Työnjohtajana Lehdolla
Pääset mukaan toteuttamaan rakentamista ison projektitiimin jäsenenä. Vastaat työvaiheiden turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olethan yritteliäs ja tunnollinen tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua oppia uutta sekä olla mukana tehostamassa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Näitä toivomme:
- rakennusmestari- tai -insinööritutkinto
- aiempaa kokemusta toimitilarakentamisen työnjohdon tehtävistä
- työhön sitoutuva ja yritteliäs asenne sekä motivaatio uuden oppimiseen
- perustason tietoteknistä osaamista ja sujuva suomen kielen taito
- kiinnostusta rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta. Konsernimme työskentelykieli on suomi, muusta kielitaidosta on etua.

Olethan yhteydessä
Jos olet kiinnostunut ja kaipaat lisätietoja, voit soitella suoraan Tuotantojohtaja Timo Arposelle, p. 040 553 9950 tai Aluejohtaja Heikki Schemeikalle p. 040 535 0031. Lähetähän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta – haku päättyy 31.1.2022 eli toimithan nopeasti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 553 9950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!