Määräaikainen työsuhde (sijaisuus) / Töölönkatu 55, 00250 Helsinki

Vapaaehtoistuen asiantuntija

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme asiantuntijaa, joka saa partion vapaaehtoiset loistamaan! 

Suomen Partiolaiset etsii vapaaehtoistuen asiantuntijan sijaista. Haemme iloiseen ja sitoutuneeseen joukkoomme sinua, joka haluat tehdä parhaasi sen eteen, että partion vapaaehtoiset onnistuvat ja nauttivat vapaaehtoistyöstään. Työ on perhevapaan sijaisuus ajalle 22.5.2023-30.4.2024.  

Työ sisältää vapaaehtoisten tukemiseen liittyvien toimintojen valtakunnallista koordinointia ja kehittämistä, fyysiseen ja henkiseen turvallisuuteen liittyvän kokonaisuutemme sekä  vapaehtoisten aikuisten rekrytoinnin ja pestissä toimimisen tuen suunnittelua ja toteutusta. Viikot koostuvat viestinnällisistä tehtävistä, järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta sekä vapaaehtoistoimijoiden tukemisesta näiden käytössä. Kaikkea tätä tehdään vahvasti yhdessä vapaaehtoistemme kanssa ja vapaaehtoistuen valiokunnan vapaaehtoisten työparina, ja tästä syystä työtä tehdään usein myös iltaisin ja viikonloppuisin. (kokouksia on viikossa noin 2-3 iltana). Toivommekin valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen.

Toivomme, että sinulla on halua ja kykyä saada vapaaehtoiset loistamaan omassa tehtävässään ja rakentaa järjestelmistämme ja prosesseistamme tätä tavoitetta tukevia. Kokemus järjestötoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä, sekä sen johtamisesta ja/tai tukemisesta katsotaan eduksesi. Partiotoiminnan tuntemus auttaa pääsemään vauhtiin tehtävässä, mutta ei ole edellytys. 

Meillä pääset mukaan mahtavaan porukkaan! Töitä tehdään yhdessä motivoituneiden vapaaehtoisten ja kivan työyhteisön kanssa. Pääset työskentelemään nuoriso- ja kasvatusjärjestökentän sekä partioliikkeen syvässä päädyssä ja  kokemaan vapaaehtoistyön voiman. Tehtävässä pääset jättämään jälkesi siihen, miten Suomen suurimmassa ja merkittävimmässä nuorisojärjestössä organisoidaan vapaaehtoisten tukeminen. 

Vapaaehtoistuen asiantuntijan tehtävä on määräaikainen sijaisuus (sijaisuuden kesto 22.5.2023-30.4.2024) ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Työpiste sijaitsee Partioasemalla Helsingin Töölössä, mutta teemme myös joustavasti etätöitä.

Mikäli kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo tämän hakulomakkeen kautta viimeistään 3.4.2023.  

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Anna Bryk anna.bryk@partio.fi. Lisätietoa partiosta: www.partio.fi

Työpaikkailmoituksen kuva: Mari Lehtisalo. 

Työpaikasta lyhyesti

  • Vapaaehtoistuen asiantuntija, Määräaikainen työsuhde (sijaisuus)
  • Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Normaalin toimisto-it:n hallintaa ja kykyä käyttää useita järjestelmiä, sekä olla mukana niiden kehitystyössä
  • Kykyä hallita kokonaisuuksia, omaksua nopeasti, viestiä ymmärrettävästi ja viedä kehityshankkeita maaliin
  • Valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, projektinhallinta- ja organisointikykyjä, itsenäistä, tavoitteellista ja joustavaa työotetta

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry

Iloa, naurua, ystäviä ja elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Partiossa retkeillään luonnossa, opitaan asioita yhdessä tehden ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista aktiivisia ja vastuullisia yhteiskunnan jäseniä. Partiotoiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, ja meillä työskentelee eri puolilla Suomea noin 80 työntekijää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta – kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työskentelytilamme Helsingissä ovat esteettömiä. 

Sähköposti: hr@partio.fi
Sijainti: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki
Logo

Vapaaehtoistuen asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!