Varahenkilöstön lähihoitajan kesäsijaisuudet -Mäntänvuoren Terveys Oy

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö meillä varahenkilöstössä?

 

Etsimme kesätöihin Mäntänvuoren Terveyden varahenkilöstöön eri mittaisiin sijaisuuksiin juuri sinua lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija!

 

Meille Mäntänvuoren Terveydessä unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä.

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan yksilöllisellä perehdytyksellä.

Ole innokas ja hyppää rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita meillä on tarjota sinulle varahenkilöstössä! Tehtävässäsi vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on ihmisläheistä ja palkitsevaa.

 

Varahenkilönä työskentelet Mäntänvuoren Terveyden eri toimipisteissä Mänttä-Vilppula ja Juupajoki alueella omien vahvuuksiesi mukaisesti. Olet avoin, avarakatseinen ja positiivinen ammattilainen, jolla on halu kehittää ja kehittyä. Varahenkilöstön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Olet aina siellä, missä sinua eniten tarvitaan. Sinulla tulee olla valmius siirtyä ketterästi yksiköstä toiseen. Varahenkilönä sinun on mahdollista myös tehdä lyhyitä määräaikaisuuksia eri yksiköissä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden tienata kesäsijaisuudestasi jopa 1000€ extraa! Kesäsijaisuutesi pituuden mukaan voit saada itsellesi kesäbonusta jopa 1000€ palkan päälle. Kesäbonus koostuu seuraavasti: 3 viikkoa/200€6 viikkoa/500€ tai 9 viikkoa/1000€. Viikkojen ei tarvitse olla peräkkäisiä viikkoja, mutta niiden tulee olla vähintään kahden viikon jaksoissa. Kesäbonus maksetaan suhteessa työaikaprosenttiin. Kesäbonus on voimassa ajalla 1.5.-30.9.24.

Haluamme olla joustava työnantaja, joka huomioi henkilökohtaiset toiveesi ja tarpeesi. Voit tehdä viikon työtunnit neljässä työpäivässä (tämä sovitaan erikseen yksikön esihenkilön kanssa). Voit myös tehdä osa-aikaisen työsopimuksen.

Tule töihin kaverisi kanssa! Tule meille töihin kaverisi kanssa (2-4hlöä) ja saatte halutessanne samat työvuorot. Kysy mahdollisuutta kimppa-autolla kulkemiseen ja kimppa majoitukseen.

Tarjoamme mahtavan tiimin lisäksi yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Voimme myös auttaa sinua kesätyöasunnon etsimisessä.

Järjestämme kesällä kaikille pihlajalinnalaisille kesätyöntekijöille yhteiset Pihlis-festarit, joten pääset osaksi kesätyöporukkaa niin omassa yksikössäsi kuin myös ympäri Suomen!

 

Edellytykset tehtävään:

  • Tehtävään hakeminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin tai lähihoitajan opintoja.
  • Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö.
  • Opiskelijalla tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Lähihoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä yli 3kk:n työsuhteeseen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).
  • Työsi on liikkuvaa, joten ajokorttia ja oman auton käyttöä edellytetään.
  • Olemme savuton ja päihteetön työyhteisö.

 

Olisiko meillä sinun unelmiesi kesätyö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Voit soittaa meille tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä.

 

Työehdoissa noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta. Lähtöpalkka 2562,17e/kk.

 

Hakuaika tehtävään 6.2.24-30.4.24.

Lisätietoja: rekry.mantanvuori@pihlajalinna.fi

Marika Hetekorpi p 040 183 6415

Katri Kumpulainen p 040 6310723

 

Haku alkaa ja päättyy

Mäntänvuoren Terveys Oy

Sijainti: Keskuskatu 2 35700 Vilppula
Logo

Varahenkilöstön lähihoitajan kesäsijaisuudet -Mäntänvuoren Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!