Varainhankinnan markkinointisuunnittelija

  • Sykkiikö sydämesi sille, että saat ihmiset lahjoittamaan hyvän asian puolesta?
  • Onko markkinointisuunnitelmien, tekstien ja kuvien tuottaminen eri kanaviin sinun juttusi?
  • Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kansainvälisessä kristillisessä järjestössä?

Jos vastasit edeltäviin kysymyksiin ”kyllä”, voit olla etsimämme henkilö.

 

Haemme digitaidoiltaan osaavaa

Varainhankinnan markkinointisuunnittelijaa

 

Pääset työskentelemään Pipliaseuran viestinnän ja varainhankinnan tiimiin, jossa saat monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän.

 

Odotamme, että

  • Sinulla on vahvaa digi- ja someviestinnän osaamista varainhankinnan näkökulmasta
  • Suunnittelet ja toteutat taitavasti kuvien ja tekstien kokonaisuuksia
  • Kirjoitat oivaltavaa markkinointitekstiä
  • Osaat ajatella kohderyhmälähtöisesti
  • Rakennat luontevasti kampanjakokonaisuuksia yhdessä muun tiimin kanssa

 

Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen tutkinto. Muutaman vuoden kokemus varainhankinnasta kolmannella sektorilla katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää erinomaisen suomen kielen lisäksi hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä varainhankinnan päällikön ja muun tiimin kanssa. Työ käsittää markkinointisuunnitelmien laatimista digikanaviin, asiakaspolkujen rakentamista sekä kampanjasuunnittelua, myös uusille kohderyhmille. Työ arjessa on usein varainhankintavetoomusten kirjoittamista sekä viestien kuvallista toteuttamista digiympäristöön. Olet myös yhteydessä eri maiden pipliaseuroihin erityisesti aineistonhankinnan osalta. Tehtävänkuvassa otetaan huomioon vahvuutesi.

 

Arvostamme, että tartut reippaasti toimeen ja haluat oppia uutta. Tulet toimeen eri taustoista tulevien ihmisten kanssa. Jaksat myös hoitaa tehtävät alusta loppuun.

 

Työkulttuurimme on innovatiivinen, tavoitteellinen, toisia kunnioittava ja suvaitseva. Tarjoamme mukavan parikymmenhenkisen työyhteisön, joka on osa 240 maassa tai alueella toimivaa kansainvälistä verkostoa. Saat motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat, ja pääset työyhteisöön, joka on tunnettu luotettavana yhteistyökumppanina. Taloutemme on terveellä pohjalla, mikä mahdollistaa toiminnan kehittämisen.

Valoisa ja moderni toimipisteemme sijaitsee Pasilassa, myös etätyö on mahdollista paikallisen sopimuksen mukaisesti. Työ voi sisältää satunnaista matkustamista.

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana helmi-maaliskuussa heti, kun sopiva hakija löytyy. Työsuhteeseen sovelletaan Kristillisten järjestöjen työehtosopimusta (vaativuusryhmä 3-4) sekä paikallisia sopimuksia henkilökohtaisesta palkanosasta ja työaikajärjestelyistä.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin konsultti Laura Jalasto, puhelimitse 050 514 1188 tai sähköpostitse laura.jalasto@eezy.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1. hakulinkin kautta.

Hae tähän työpaikkaan!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Pipliaseura

Piplia – toivoa tähän päivään ja uskoa tulevaisuuteen. Pipliaseuran työn kautta ihmiset tavoitetaan heidän omalla kielellään, luodaan pohja luku- ja kirjoitustaidolle ja herätetään kiinnostusta Raamatun sanomaa kohtaan. Pipliaseura toimii maailmanlaajuisesti osana Yhtyneiden Raamattuseurojen (UBS) verkostoa 240 maassa tai alueella. Työtä tekevät aina paikalliset työntekijät, jotka puhuvat kieltä äidinkielenään. Suomessa Pipliaseura on myös maan johtava raamatunkustantaja. Lue lisää: PPiplia.fi | Raamattu.fi | Agricola.fi

Sijainti: Helsinki
Logo

Varainhankinnan markkinointisuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!